Především je třeba říci, že vchodové dveře jsou nejvíce namáhaným otvorovým prvkem Vašeho domu, a také proto je třeba jejich výběru věnovat náležitou pozornost. Na trhu existuje nepřeberné množství výrobců plastových oken a dveří a je velmi těžké se v nabídkách orientovat. U vchodových dveří ale platí více než jinde, že nemístná úspora se dříve či později projeví na funkci a trvanlivosti kompletu. Porovnejte jednotlivé nabídky nejen z hlediska ceny, ale především dle pevnosti a objemu profilů a ocelových výztuh. Z hlediska kvality a odolnosti jsou na nejvyšší příčce hliníkové vchodové dveře. Zde však musíme počítat s vyšší pořizovací cenou.

Nedílnou součástí vchodových dveří je dveřní výplň. Jedná se o pohledovou desku s termoizolačním jádrem a vloženým prosklením. Tuto výplň výrobce dveří vsadí do rámu z plastových, případně hliníkových profilů, a Vaše nové vchodové dveře tak dostanou svoji konečnou podobu.

Tak jako každý výrobek, také dveřní výplně procházejí svým vývojem a v současnosti jsou již technologické postupy zaměřeny na dodržení vhodných, tepelně izolačních parametrů. Dveřní výplně s tloušťkou 24 mm a osazenými dvojskly, vyráběné běžně v posledních 10 letech, jsou již minulostí a dnes se již standardně vyrábějí výplně tloušťky až 48 mm s trojsklem. Také povrchový materiál výplní doznal podstatných změn a místo dříve používaných plastů dnes převažují desky z výrazně kvalitnějších syntetických pryskyřic (HPL) nebo hliníku.

Společnost Perito s.r.o. je tradičním českým výrobcem dveřních výplní. Nabízíme Vám nejširší výběr HPL i ALU modelů v bezkonkurenční paletě povrchů dekoru dřeva, barvách RAL i v bílých variantách. Disponujeme nejmodernější strojovou technologií výroby, získanou v rámci podpory ze strukturálních fondů EU.

Od června 2011 jako jediný výrobce dveřních výplní rušíme veškeré příplatky na široké provedení dveřních výplní s trojsklem! Dopřejte si tedy standard bez navýšení investic! Současně spouštíme akční nabídku 10 modelů dveřních výplní za výrazně snížené prodejní ceny - všechny tyto modely jsou samozřejmě také vyrobeny z vysoce kvalitními HPL a ALU povrchovými deskami a v tloušťce až 48 mm s trojsklem!

www.perito.cz