Na nové pobočce Zeppelin CZ v Plzni bude zázemí jak pro prodej nových a použitých strojů Cat®, tak pro komplexní servisní a poprodejní služby. Své prostory zde bude mít i Půjčovna strojů Zeppelin CZ.

Nový areál společnosti Zeppelin CZ v Jateční ulici s bezmála 5 000 m2 venkovní plochy nabídne zákazníkům vyšší míru komfortu, ať již při nákupu produktů a služeb, nebo při řešení krátkodobých či dlouhodobých pronájmů strojů a zařízení. Při návštěvě areálu budou moci zákazníci využít větší parkovací plochu, rovněž i vjezd nákladních automobilů, návěsů nebo trailerů pro převoz velkých strojů je zde snadnější. Samozřejmostí je moderně vybavená dílna a dobře zásobený sklad s náhradními díly ke strojům Cat®.

Lepší dopravní dostupnost byla jedním z  požadavků při výběru nového místa pro naši pobočku,“ říká ředitel oblasti Západ společnosti Zeppelin CZ, Petr Dvořák a dodává: „Druhým požadavkem bylo najít dostatečně velkorysé prostory na vybudování servisních dílen s větší kapacitou jak pro pravidelnou údržbu, tak pro náročnější opravy strojů Caterpillar. Nový areál splňuje dokonale oba tyto předpoklady.“

Z výborné dopravní dostupnosti a moderního zázemí budou profitovat i zákazníci Půjčovny strojů Zeppelin CZ. „Záleží nám na tom, aby se u nás zákazníci cítili jako doma a aby se mohli důkladně seznámit s našimi stroji, s jejich obsluhou, případně aby se mohli poradit s našimi specialisty ohledně výběru toho správného stroje. Pro všechny tyto účely je nový areál v Jateční ulici výborně vybaven,“ říká Jan Blecha, ředitel divize půjčoven strojů Zeppelin CZ.

V České republice společnost Zeppelin CZ v současné době provozuje 8 poboček pro prodej a servis strojů Cat® a 11 Půjčoven strojů. „Abychom udrželi vysoký standard všech poskytovaných služeb, průběžně realizujeme větší či menší úpravy na všech našich pobočkách,“ komentuje stěhování plzeňské pobočky Stanislav Chládek, generální ředitel společnosti Zeppelin CZ s.r.o.