O desítky tisíc svých realizací se spolehlivě stará prostřednictvím sofistikované sítě servisních techniků.

Automatické dveře posuvné
EN 16005 nově stanoví přísné podmínky pro bezpečný provoz automatických dveří zejména na únikových cestách. Pro tyto účely Spedos vyvinul nový redundantní modul pro elektrický pohon SP 805 a SP 806, který požadavky normy v plné míře respektuje. V souvislosti s uvedenou normou je také nově třeba zajistit ochranu osob proti sevření vnější hranou posuvného křídla. K tomu slouží např. přídavná bezpečnostní čidla.

Automatické dveře otočné
V situacích, kdy je nutné zachovat otočné dveře, nabízí Spedos k jejich automatizaci pohon moderního designu a vysokého výkonu PSW250. Štíhlý kryt pohledové výšky 70mm umožňuje elegantní řešení a navzdory malým rozměrům  nevyžaduje výkonové kompromisy. EM PSW250 může automatizovat těžké dveře až do hmotnosti 250 kg. Zajistí jejich správnou funkci bez ohledu na rozdíly v tlaku vzduchu či náročné povětrnostní podmínky způsobené například silným větrem.

Karuselové dveře Boon Edam
Existuje řada typů vstupních turniketů (karuselových dveří), lišících se vzhledem, technickými parametry, vhodností použití, průchozí kapacitou, velikostí atd. K dispozici jsou dveřní soupravy od vnitřního průměru 1 600 mm až po velkoprostorové Tournexy s průměrem více než 7 000 mm. Jejich zásadní vlastností je eliminace hluku, prachu a zejména průvanu, což je předurčuje k použití ve výškových budovách, kde úspěšně brání komínovému efektu.

Bezpečnostní vstupy Boon Edam
Pro zajištění kontroly přístupu do budov slouží zařízení různé bezpečnostní úrovně. Pro reprezentativní vchody Spedos nabízí vysoce kvalitní výrobky s využitím celé řady bezpečnostních prvků a s možností napojení na různé kontrolní systémy. Použitým materiálem je zejména nerezová ocel a sklo. Pro technické / zaměstnanecké vstupy jsou k dispozici vidlicové turnikety z hliníku, popř. z oceli.

... více o výrobcích na www.spedos.cz nebo www.spedos.sk.