V kapse chytrý telefon, na stole ten nejvýkonnější počítač, na zdi ta nejnovější televize, nejlépe 3D s domácím kinem, značková klimatizace, žaluzie místo krajkových záclon. To vše by mnohé ženy označily jako zbytečné lapače prachu, ale pro muže je síla techniky a automatizace nepostradatelná – chtějí být prostě IN a jen si užívat s prstem na ovladači…

Co je to „inteligentní vypínač“? Zvládne spoustu úkolů najednou!
Inteligentní bydlení by mělo být chytré, ale samotné ovladače by měly být jednoduché i krásné. Svým moderním vzhledem, usazený ve skle či kovu, upoutá oči mikrospínač řady ­Decente (od českého výrobce OBZOR Zlín). Tento pasivní ovladač je kompatibilní se všemi dostupnými inteligentními systémy na trhu. Jeho výhodou je, že oproti jiným krátkocestným vypínačům vyniká jak luxusním vzhledem, tak také finanční dostupností.

Nástěnné ovladače pro inteligentní systémy firmy OBZOR Zlín jsou k dispozici v provedení dvoupolohovém nebo čtyřpolohovém. Každá poloha je předem naprogramovaným příkazem pro ovládání napojeného spotřebiče. Jak prosté, jedním tlačítkem můžete ovládat i různé funkce, nebo dokonce více funkcí najednou.

Elegantní a příjemné ovládání nabízí vestavěná mikrotlačítka s nízkým zdvihem. Modul spínače lze bez problémů sestavovat do vodorovných, svislých i plošných kombinací, které mají po sestavení rozteč středů 71 mm.
Komfort, ušlechtilé materiály a inteligentní ovládání, to je krátkocestný spínač.

Co se stane po jediném stisknutí tlačítka před odchodem z domu?
Centrálním „mozkem“ krátkocestného ovladače je počítač s několika metry kabeláže, čidly a nejrůznějšími senzory. Vaše domácnost se stává inteligentní a bezpečnou pouze jediným stisknutím tlačítka tohoto ovladače: zhasne světla, zaktivuje bezpečnostní systém, vypne televizi a veškeré další audiovizuální vybavení, odpojí rizikové spotřebiče (varná konvice, žehlička, kulma, fén…) a dokonce i zatáhne žaluzie, psa Vám ale zatím nevyvenčí. Co dodat? Vaše domácnost se stává nejen inteligentní a bezpečnou, ale navíc šetrnou jak k Vaší peněžence, tak k životnímu prostředí. Nezní to krásně? Jediné stisknutí tlačítka!
Moderní žena má ráda moderní design a moderní životní styl?

Proč se ženy tak brání novým technickým vymoženostem? Není to tím, že je muži vymýšlejí příliš složité, protože chtějí mít nad ženami převahu? Nedopusťte, aby Vám Vaše žena musela telefonovat s dotazem: „Kde že co mám zmáčknout?“ Poté následné výčitky, že jste jí to špatně vysvětlil, že je to složité… Naštvěte ji a pořiďte jí mikrospínač řady Decente, už nebude mít důvod při odchodu z domu volat o pomoc. Dejte si ale pozor, aby jednou tím vypínačem nezačala ovládat i Vás.

OBZOR, výrobní družstvo Zlín
Na Slanici 378, 764 13 Zlín
tel.: 577 195 151, fax: 577 195 137
e-mail: marketing@obzor.cz www.obzor.cz