Ve spojení s výstavou Kreativ a poradnou Feng Shui se výstava také více zaměřuje na zpříjemňování domácího prostředí a vytváření útulné domácí atmosféry. Tyto skutečnosti zohledňuje i nový název výstavy – Teplo domova. Výstava Teplo domova se koná ve dnech 18. – 20. října 2013 na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Na výstavě budou prezentovány novinky a trendové výrobky z oblasti stavebnictví a vybavení exteriérů jako např. stavební materiály, izolační systémy, okna, dveře, vrata, ploty a další venkovní vybavení. Nově se nabídka rozšíří o kamna, kotle a krby. Opět nebude chybět odborná sekce Komíny. Důležitou součástí celé akce bude bohatý doprovodný program. Pro veřejnost jsou připraveny přednášky např. „Jak správně a úsporně topit“, „Design krbů a kamen“. Užitečné informace, rady a tipy získáte v bezplatných poradnách, které jsou zaměřeny na témata: Komíny, Krby a kamna, Obklady a dlažby a Feng Shui. Získáte zde i informace o dotacích a o změnách v platných normách o krbech a kamnech. Nově bude na výstavě poradna Sdružení obrany spotřebitelů Moravy a Slezska, kde budou řešeny konkrétní problémy návštěvníků. V rámci doprovodného programu mohou návštěvníci shlédnout praktické ukázky.

Inspiraci pro vybavení vašeho domova zajisté najdete na výstavě KREATIV Ostrava. Na výstavě se bude prezentovat množství kreativních obchůdků, kde můžete pro sebe nebo své blízké zakoupit již hotové jedinečné handmade výrobky. V tvořivých dílnách si můžete vyzkoušet nepřeberné množství výtvarných technik a vyrobit si tak vlastní výrobek. Nadšenci tvoření si mohou zakoupit materiál a výtvarné potřeby s výstavními slevami a doma pokračovat v tvoření.

V rámci výstavy bude připraven pro děti dětský koutek. Děti zde budou moci malovat, skládat skládačky, vyrábět různé maličkosti. Koutek bude pod odborným vedením Střediska volného času Ostrava.

Souběžně s výstavou TEPLO DOMOVA a KREATIV Ostrava probíhá výstava Život bez bariér určená především seniorům a osobám s handicapem.

Spojením výstav Teplo domova, Život bez bariér a Kreativ vznikla akce pro celou rodinu, kde si každý z členů rodiny najde to, co ho zajímá a navíc se příjemně pobaví. Více na www.cerna-louka.cz.

Otevírací doba:
18. - 19. 10.      10:00 - 18:00 hodin
20. 10.               10:00 - 16:00 hodin
Cena vstupného:
Dospělí                                      70,- Kč
Důchodci, děti, studenti, ZTP     50,- Kč