Kotle Junkers teď můžete ovládat klidně i z Austrálie

Pan Luboš Morávek představil na veletrhu ISH ve Frankfurtu novinky značky Junkers. Jedná se zejména o softwarové aplikace. Pomocí jedné mohou koncoví zákaníci ovládat kotel prakticky odkudkoliv, pomocí druhé mohou odborníci sledovat a diagnostikovat chyby přístrojů. Pan Vladimír Štaif následně představil kotel CerapurAero - spojení kondenzačního kotle a malého tepelného čerpadla v jedné skříni.

Junkers. Plynové kotle. Vytápění. Solární systémy. Tepelná čerpadla. Kondenzační kotle. Softwarové aplikace. Úspora energie.

Související článek

15.4.2013 / Instalace

S JunkersHome máte úsporný provoz vašeho vytápění ve svých rukou!

Už je to tady! To, co jsme kdysi vídali ve filmech žánru science fiction, se dnes ohromující rychlostí řítí do našich domovů.

Kontaktní údaje

Bosch Termotechnika s.r.o.
Průmyslová 372/1, 108 00, Praha 10 - Štěrboholy, Tel.: +420 261 300 999, vytapeni@cz.bosch.com, Web: www.bosch-thermotechnology.com/cz

Mohlo by vás zajímat

30.5.2021 / Instalace

Tepelná čerpadla Bosch jsou nyní k dispozici i českým zákazníkům

Značka Bosch je synonymem pokroku a technické vyspělosti. Její výrobky vždy a v každém ohledu představují špičku ve svém oboru. Ne jinak..

7.5.2019 / Instalace

Tepelná technika Bosch díky rozsáhlé digitalizaci usnadňuje život uživatelům

Výstava ISH ve Frankfurtu nad Mohanem je největší světovou přehlídkou novinek v oblasti tepelné a sanitární techniky. Naše redakce zde..

23.8.2017 / Instalace

Elektrokotle Bosch jsou levným a účinným zdrojem vytápění nízkoenergetických domů

Výhody vytápění nízkoenergetických a pasivních domů elektrokotly Bosch - vice se dozvíte v rozhovoru s Ing. Lubošem Morávkem.

26.4.2016 / Instalace

Revoluce ve vytápění!Značka Junkers potvrzuje silné postavení na trhu s tepelnou technikou

Junkers patří dlouhodobě k nejznámějším značkám tepelné techniky v Evropě. Ne jinak je tomu i na trhu v České republice. U nás je..

17.3.2016 / Instalace

Revoluce ve vytápění - kondenzační kotel Bosch Junkers Condens 9000i

Na výstavě Aquatherm 2016 jsme měli možnost pohovořit s Ing. Lubošem Morávkem - obchodním ředitelem pro značku Bosch - Junkers, který nám..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři