Patří mezi ně například ovládání topení, plynových a elektro kotlů, solárních panelů, tepelných čerpadel, rekuperace, vyhřívání bazénů a samozřejmě ovládání světla, zásuvek, rolet, zabezpečení a dalších systémů vaši domácnosti. Všechna tato zařízení byste bez systému HAIDY museli ovládat každé samostatně. Se systémem HAIDY máte vše na jednom místě a při správném nastavení, vám HAIDY poskytne plný komfort, bezpečí a sníží vaše náklady na bydlení.

Jak by se vám líbilo ušetřit velké množství ročních nákladů na energie a současně si jednoduše a pohodlně nastavit vytápění dle vašich požadavků a přání?

Pokud máte nainstalován systém HAIDY, senzory které se ve vaší domácnosti nachází, neustále vyhodnocují potřebné informace pro optimalizaci využití tepla. Řídící jednotka na základě těchto údajů zajistí, abyste si např. v případě otevření oken zbytečně netopili. Při správném nastavení vám HAIDY vaše náklady ohlídá opravdu důsledně.

Jednou ze samozřejmostí systému HAIDY, je možnost nastavit si každý den v týdnu tak, aby nejvíce vyhovoval vašim zvyklostem. Zbytečně tak nemusíte vytápět v místnostech, které v danou dobu nevyužíváte. Stačí určit časový úsek a teplotu, kterou si v dané místnosti přejete.

Před odjezdem na dovolenou si například můžete nastavit teplotu tak, aby vyhovovala předpokládanému klimatu v daném ročním období a předpovědi počasí. Pokud by náhodou došlo k prudké změně počasí, v případě že vlastníte meteostanici, vám senzory pohlídají, abyste netopili při teplu a slunečném počasí nebo naopak nevětrali při prudkém ochlazení. Samozřejmě si můžete změnit nastavení vytápění také prostřednictvím vzdáleného přístupu např. přes www prohlížeč, váš Ipad, Iphone apod. V zimě pak můžete před návratem domů topení na dálku spustit a zajistit tak, že přijedete do příjemně vyhřátého domu.

HAIDY v neposlední řadě dokáže, v případě vašeho odchodu z  domácnosti a aktivaci alarmu, automaticky snížit teplotu všech využívaných topných těles na temperovací hodnotu. Díky tomu šetříte další peníze za energie.

V případě zájmu či jakýchkoli dotazů k systému HAIDY se neváhejte obrátit na naše klientské centrum na tel. čísle +420 234 676 333, nebo na emailové adrese info@haidy.cz. Bližší informace také naleznete na našich stránkách www.haidy.cz .

Jaroslav Musil

Manažer marketingu a partnerského prodeje