Použijte pro ně přístupové  terminály nebo samotné biometrické čtečky, které mohou fungovat  zcela autonomně s lokální správou přes klávesnici nebo master karty, ale  v budoucnu je můžete kdykoliv připojit třeba přes TCP/IP síť k většímu  síťovému systému s řídicím softwarem. 

Chcete svým zaměstnancům co nejvíce zjednodušit používání třeba biometrických  čteček? Využijte funkce hlasové navigace uživatele, kterou mají  čtečky a terminály Samsung vestavěnu. Čtečka sama uživateli řekne, že  má třeba po načtení bezkontaktní karty přiložit svůj prst, a stejným způsobem  mu oznámí i výsledek jeho snímání.  Unavuje vás registrovat nové zaměstnance samostatně do programu pro  správu přístupového systému a poté podruhé do jiného programu pro správu  biometrických čteček? V programu SAMS máte obě oblasti provázány  zcela ‚bezešvě‘. Zapište osobní údaje zaměstnance, přidejte mu bezkontaktní  kartu a načtěte jeho otisk prstu v jediném kroku, společně s nastavením  jeho obecného přístupového profilu.

Líbí se vám design čteček Samsung, ale rádi byste je využili společně s jinými  kontroléry nebo systémy? Díky univerzálnímu rozhraní Wiegand 26b,  kterému rozumějí téměř všechna zařízení počítající s připojením nějakých  vstupních identifikačních prvků, můžete samotné čtečky, klávesnice nebo  biometrické snímače Samsung využívat i v libovolném jiném systému. 

Rádi využíváte i funkcí, které jdou nad rámec běžné přístupovky, např. jednoduchého  systému zastřežování a odstřežování budovy, ale nechce se  vám investovat do samostatného velkého zabezpečovacího systému? Využijte  vestavěných funkcí jednoduchého EZS, které najdete v terminálech  i vícečtečkových jednotkách Samsung. Na klávesnici jednoduše zadáním  kódu a potvrzením oprávněnou kartou / prstem systém zastřežíte (a současně  zablokujete čtečky proti použití), při příchodu opět stejným způsobem  může oprávněný uživatel systém uvést do běžného provozu. Pokud  budete mít v budově i kamerový systém stejného výrobce, můžete využít  jeho integrace s přístupovkou v ovládacím softwaru SAMS Profi. 
Chcete data z přístupového systému současně použít i pro docházkový  přehled o zaměstnancích, ale nepotřebujete komfort samostatného ‚velkého‘  docházkového programu? Software SAMS má vestavěnu celou řadu  nastavení, pomocí kterých můžete z dat o příchodech a odchodech zaměstnanců  sestavit jejich docházkové přehledy.

ADI Global Distribution
Havránkova 33, 619 00 BRNO 
Tel.: +420 543 558 100 
www.adiglobal.com/cz, obchod.cz@adiglobal.com
ADI je obchodní značkou Honeywell, spol. s r.o. - Security Products o.z.