Inovace představené na veletrhu Fensterbau Frontale 2024 tvoří základ pro stále nové a stále více individualizované možnosti od jednoho partnera. All in One - pro výrobce, distributory a montážní firmy, stejně jako pro architekty a designéry. Od společnosti REHAU Window Solutions.

Společnost REHAU Window Solutions se pravidelně účastní veletrhu Fensterbau Frontale 2024 v Norimberku a ukazuje, jak obor celosvětově profituje ze stále většího počtu inovací s možností realizace na zakázku od jednoho partnera. Od společnosti REHAU Window Solutions.

Od 19. do 21. března bude společnost REHAU Window Solutions vystavovat své produkty na ploše 650 metrů čtverečních a přivítá odborníky z celého světa, aby se seznámili s řešeními budoucnosti pro své obchodní příležitosti.

Jako dodavatel prémiových systémů bude REHAU Window Solutions podporovat průmysl svými jedinečnými odbornými znalostmi ve všech relevantních oblastech podnikání, představí dokonalé profilové systémy, chytré výrobky, digitální služby, optimalizované příslušenství a zaintegrovanou udržitelnost. V okenním průmyslu je REHAU Window Solutions renomovaným dodavatelem modulů pro individuální úspěch našich partnerů v souladu s mottem " Create Difference. Grow Business ", říká Carsten Heuer, generální ředitel společnosti REHAU Window Solutions.

Okna REHAU Geneo z kompozitního materiálu RAU-FIPRO X předběhla dobu


Inovace od společnosti REHAU Window Solutions, představené na předním veletrhu v Norimberku, se zaměří na následující témata:

- All in One Partner - vše od jednoho partnera.
- Profily vyladěné k dokonalosti - zabezpečení pro hlavní činnosti.
- Připravenost na budoucnost - inovace a inspirace pro udržitelný úspěch.
- Bezkonkurenční efektivita - nová řešení pro nové obchodní příležitosti.
- Udržitelnost jako faktor úspěchu - jsme průkopníci. Včera. Dnes. Zítra.
- Create Difference. Grow Business - vytvářejte rozdíly, rozvíjejte podnikání.

"REHAU Window Solutions zůstane i v budoucnu hybnou silou celého odvětví. Po kultovní výstavě WORLD OF WINDOWS 2022 a přelomovém Welcome ARTEVO Week 2023 nastavujeme v roce 2024 nová měřítka v komunikaci - důsledně personalizovaný zákaznický zážitek se skutečnou přidanou hodnotou. Pro všechny cílové skupiny. Tým REHAU Window Solutions se těší na výměnu zkušeností s odborníky z celého okenního průmyslu," - říká Peter Kotzur, marketingový ředitel společnosti REHAU Window Solutions.

Společnost REHAU Window Solutions vás zve na veletrh Fensterbau Frontale 2024 v Norimberku.

Od 19. do 22. března 2024.

Hala 4 A, stánek 123.