Půjčovna strojů je součástí komplexních služeb Zeppelin CZ již 25 let. Během této doby jsme se naučili, jak důležité je soustředit se na potřeby našich zákazníků a vycházet jim v maximální možné míře naproti.

Jedním z takových kroků je i nová pobočka Půjčovny strojů v Horních Počernicích, již patnáctá na území České republiky. Ta doplní stávající půjčovny v Chrášťanech a Jažlovicích, a pomůže tak ještě lépe obsloužit pražské a středočeské zákazníky. Víme, že doprava stavebních strojů je časově náročná a nákladná, i proto se snažíme být zákazníkům co nejblíže.

Poloha Půjčovny v Bystré ulici v Horních Počernicích je přímo ideální. Nachází se v místě s dobrou dopravní dostupností, mezi dálnicemi D10 a D11. Díky propojení sítě našich půjčoven si i zde můžete zapůjčit kterýkoli z našich strojů a zařízení, kterých dnes máme v nabídce na 1 800. Samozřejmostí je možnost vybrat si a poptat stroj online. K dispozici jsou také stroje z řady EcoRent, tedy stroje mimořádně šetrné k životnímu prostředí.

Nová pobočka Půjčovny strojů Zeppelin CZ otevřela své brány 24. července 2023 a najdete ji snadno na adrese Bystrá 761/10, Praha 9 – Horní Počernice.

 

Půjčovna strojů Zeppelin CZ má řešení pro každý projekt. Už 25 let.