Bližší informace o konferenci můžete získat již nyní na adrese www.bktsummit.online, kde jsou k dispozici i další informace o náplni a programu konference. Tématem konference, jak už i název,  napovídá bude temperování betonového jádra železobetonových monolitických konstrukcí, které se v odborných kruzích nazývá německou zkratkou „BKT“. Společnost Rehau jako hlavní organizátor konference patří k pionýrům v oblasti tepelně aktivovaných stavebních konstrukcí, proto i zkratka BKT pochází z němčiny (BetonKernTemperierung).

stropní chlazení Rehau


Na konferenci své zkušenosti představí přední odborníci z Rakouska, Česka a Slovenska, kteří budou prezentovat jak nejnovější teoretické, tak i praktické poznatky z přípravy, výstavby i provozu moderních obytných či komerčních budov, které využívají temperování betonového jádra konstrukcí  (BKT) k vytápění a chlazení budov. Konference je určena pro projektanty a architekty, kteří se zabývají navrhováním železobetonových konstrukcí budov v návaznosti na jejich vytápění a chlazení a dále pak pro stavební realizační firmy, které působí v oblasti výstavby železobetonových monolitických konstrukcí, ať již se jedná o veřejné budovy, administrativní či obchodní centra nebo rodinné domy.

Správný návrh a provedení temperování betonového jádra investorům přináší významné úspory v oblasti vytápění a chlazení budov, jsou naprosto bezhlučné, bezprůvanové a nevytváří v interiéru žádné omezující překážky, které by mohly narušovat architektonický vzhled interiéru či bránit jeho plnému využití.

Chcete-li proto svým zákazníkům, investorům a spolupracujícím firmám nabízet víc, poznamenejte si do svých kalendářů datum 31. 3. 2022 a zúčastněte se aktivně Konference Rehau na téma: „Udržitelné vytápění a chlazení v budovách“ www.bktsummit.online