Verandy, přístavky a stříšky mohou být poškozeny padajícím sněhem a rampouchy z vyšších částí střechy. Proto je dobré se připravit na období po zimě a přizvat odborníka - pokrývače, abyste se ujistili, že je vše v pořádku. Když přeci jenom zjistíte, že tomu tak není, pak je čas začít jednat.

Společnost TONDACH nabízí unikátní rekonstrukční systém střech. Výhod, které systém nabízí je hned několik. Díky nejširší nabídce střešních tašek na českém trhu si zákazník může vybrat z 15 druhů pravých pálených tašek v několika povrchových úpravách. Od základního režného provedení, přes matné až pololesklé engoby až po vysoce lesklé glazury. Tyto úpravy zaručují stálobarevnost a odolnost střechy vůči povětrnostním vlivům, mechu, ale i ptačímu trusu. Nejprodávanější tašku roku 2009, velkoformátovou Stodo 12, TONDACH nabízí v nové povrchové úpravě - černá engoba.

Celkem je v nabídce pět druhů posuvných tašek, díky nimž není třeba většího zásahu do laťování, což v důsledku sníží celkově vynaložené prostředky na rekonstrukci střechy. Se systémem dostává zákazník i možnost výběru z nejrůznějších doplňků včetně větracích pásů, hydroizolace, protisněhového systému nebo keramického a nekeramického příslušenství.

TONDACH také nabízí nejdelší záruku na střešní tašky vyráběné v ČR - All inclusive na 33 let. Ověřená životnost je přitom až sto let. Pro pálené tašky hovoří i cenová dostupnost. Metr čtvereční režných tašek lze pořídit již od 260 Kč bez DPH. Projekty rekonstrukce střech jsou navíc snadno financovatelné ze stavebního spoření.


www.tondach.cz/rekonstrukce-strechy