Ten spočívá v prvé řadě na osobním jednání a zjištění individuálních potřeb klienta, dále na pomoci při výběru optimálního vybavení koupelny v souladu s jeho požadavky a ekonomickými možnostmi, zapracování vybraného koupelnového vybavení do konkrétního grafického návrhu – vizualizace koupelny, až k poslednímu kroku, kterým je poradenství při výběru odborné montážní firmy v jeho okolí, která následně zakázku zrealizuje.

V uplynulém období provedli pracovníci koupelnového a interiérového studia Elements hned několik pozitivních změn, které bezesporu povedou k dalšímu zkvalitňování služeb zákazníkům. Tou nejviditelnější z nich je zbrusu nové venkovní označení prodejny, které jasně deklaruje všem projíždějícím řidičům i pěším její zaměření na koupelny, vytápění, větrání, obklady a dlažby.
Určitých změn doznal i vstupní prostor interiéru prodejny, kde jsou vystaveny exponáty z oblasti koupelnového vybavení. Zákazník tak může hned při vstupu vidět jak vysoce designové prvky, tak koupelnové vybavení a doplňky cenově velmi dostupné. Přebudován byl také prostor recepce. Její pozice byla snížena, což zajišťuje mnohem lepší a okamžitý vizuální kontakt se zákazníkem vstupujícím do studia.


Největší překvapení však čeká na zájemce o novou koupelnu ve druhém nadzemním podlaží studia. V jeho střední části se totiž nově nachází nadčasové koupelnové vybavení za velmi příznivé ceny. Zájemci o koupelnu zde mohou vybírat hned z několika designově velmi zdařilých sérií, ať již se jedná o umyvadla, toalety, bidety, koupelnové skříňky, baterie, zrcadla či drobné koupelnové doplňky.

Změn je samozřejmě mnohem více. Rozšířen byl sortiment obkladů a dlažeb, vytvořeny byly další prostory pro jednání a zachovány zůstaly kóje s uceleným konceptem vybavení koupelen, ať již se jedná o sanitární techniku, sprchové kouty, baterie nebo obklady a dlažby.

Nelze tedy pochybovat o tom, že studio koupelen a vytápění Elements ve Zlíně učinilo další významný krok k uspokojení potřeb nejširšího spektra zákazníků, kteří plánují rekonstrukci či realizaci nové koupelny.

Studio Elements ve Zlíně