Proto potěší, když se konečně objeví dodavatel, který už ve standardu nabídne produkty na vysoké technické úrovni, z kvalitních materiálů s bezvadnou povrchovou úpravou, kde dokonalé zpracování je samozřejmostí.
Naše nabídka plotů a bran obsahuje funkční a designově hodnotná řešení v mnoha provedeních a odstínech. Vlastnosti použitého materiálu jsou prověřeny už mnoho let v různých oblastech průmyslového použití.

Hliník je moderní nadčasový materiál, tvarově stálý a bezúdržbový. Nabízená záruka 11 let hovoří zcela jednoznačně o výhodách tohoto řešení při pořizování nezbytných doplňků domu, které nevyžadují žádnou složitou údržbu a vypadají stále jako nové včetně povrchové úpravy, což se projeví mimo jiné také na ušetření nemalých nákladů provozu domu.
Nabídku doplňují samonosné nebo kolejnicové posuvné vjezdové či křídlové brány, konstrukce zábradlí a přístřešků, takže jednotné řešení prvků domu je konečně reálné podle záměru architekta, projektanta i investora.
Již více než 10 let dodává tradiční český výrobce produkty, které svou úrovní korespondují s věhlasem města, jež se pyšní památkami Unesco, v němž firma JIMI TORE sídlí.

V novém areálu s pokročilou výrobní technologií CNC přicházejí na svět špičková sekční garážová a průmyslová vrata pro domácí a zahraniční trh. Jsou to technicky a designově hodnotné výrobky z kvalitních komponentů v mnoha konstrukčních variantách, dezénech a povrchových úpravách.



Součástí nabídky produktů jsou také křídlová vrata JIMI TORE, která nacházejí své uplatnění v garážích a průjezdech s minimálním ostěním a nadpražím.
Tento typ vrat je osazován s kvalitními seřizovacími panty, které zaručují dokonalé vyvážení vrat v rámu, což je nejvýraznější designový prvek.

Vyšší stabilitě dvoukřídlých vrat napomáhá nízký práh a masivní konstrukce zaručuje dlouhou životnost kompletu. I zde je kladen důraz na estetickou hodnotu, která se výrazně podílí na vizáži domu.
Tomu napomáhá také výběr mnoha barevných kombinací rámu či výplní v plném nebo průhledném provedení a doplňků jako jsou dveřní kliky, vhozy pro poštu a další.
Investor má tak k dispozici bohatou nabídku komponentů pro citlivé řešení dvoukřídlých vrat k fasádě domu.


JIMI TORE s. r. o.
Altýře 3258/1B, 797 01 Kroměříž
Tel.: 573 335 480
www.jimi-tore.cz