Normovaná kvalita výroby
Pod značkou Minirol dodává výrobce Building Plastics vrata na míru dvou typů – lamelová a fóliová. Obě konstrukční řešení splňují požadavky mezinárodní normy EN 13241-1, která ošetřuje používání vrat v průmyslových, komerčních a obytných prostorách. Zakázková rolovací průmyslová vrata jsou navržena tak, aby k nim bylo možné připojit doplňkové bezpečností a výstražné prvky.

Lamelová vrata mají co nabídnout

1


- Účinné pohony
Boční pohony německé značky GfA jsou maximálně funkční, digitálně snímají polohu vrat a mají patentovanou ochranu proti odrolování pancíře.
- Větrné háky
Pro vrata s šířkou nad 6 m zaručují doplňkové háky stabilitu a odolnost vůči extrémním povětrnostním podmínkám.
- Signalizační prvky
Po domluvě s výrobcem vrat lze zařízení doplnit o radar nebo semafor. Díky výrobě na míru a výběru bezpečnostních prvků se proto cena průmyslových vrat liší pro každou zakázku.
- Těsnící kartáče a lamela
Oba prvky se používají pro zvýšení izolačních vlastností vrat, přičemž lamela s pryžovým těsnícím břitem vyplňuje prostor mezi vraty a nadpražím.

Na fóliová vrata se můžete spolehnout

2


- Pružná konstrukce
Fólie vrat je lehká a neobsahuje žádné pevné části, což znamená bezpečí pro osoby v jejich blízkosti i vozidla projíždějící vraty.
- Bezpečný pohon vrat
Rychloběžná vrata se používají především v místech s vysokou intenzitou provozu, a z toho důvodu jsou vybavena snímačem otáček, který zajišťuje pomalý rozjezd a zastavení vrat.
- Bezdrátová detekce překážek
Do vodicí lišty a spodní hrany vrat se umisťuje bezdrátová detekce překážek, která vratům zamezí narazit do stojícího vozidla nebo vysypaného nákladu.
- Fungování vrat při výpadku proudu
Výrobce k fóliovým vratům nabízí i doplňkovou funkci, která zajišťuje zcela automatické nebo poloautomatické otevření vrat při výpadku proudu.

Zajímá Vás cena rolovacích vrat a konkrétní řešení? Ozvěte se nám – naši vyškolení partneři Vám poskytnou veškeré informace včetně cenové nabídky.

www.minirol.cz
800 400 115
info@minirol.cz