RenoMatic light jsou vrata, která se mohou pochlubit všemi přednostmi, které výrobky od společnosti Hörmann mají – vysoký stupeň bezpečnosti, špičková kvalita a vynikající termoizolační vlastnosti. A to vše už za 20 499,- korun.

Bezpečnost na prvním místě
„Bezpečnost proti vniknutí zvenčí a bezpečnost při používání, to jsou největší témata, kterými se letošní sortiment společnosti Hörmann řídí,“ uvádí jednatel společnosti Hörmann ČR, Ing. Vít Kareš. Společnost téma bezpečnosti bude vyzdvihovat v celoevropské kampani, kterou má na letošek přichystanou.
Pokud se majitel rodinného domu rozhodne, že jeho vrata už nesplňují požadavky na bezpečnost provozu a nemohou už ochránit jeho obydlí, může je nechat vyměnit za bezpečnější a praktičtější ­RenoMatic light v akci 2017. Ta jsou k dispozici již za 20 499,- Kč i s pohonem. Akčních modelů vrat však je letos víc a je tak na výběr.

Vstupní dveře za dobrou cenu
Hörmann v akci 2017 uvádí i několik modelů vstupních dveří. Ocelové domovní dveře Thermo65 patří k tomu nejvíce prověřenému v produkci společnosti. Letos je Hörmann uvádí ve třech akčních dekorech Decograin. Jsou volitelné s bezpečnostním vybavením RC 2. Mají hliníkovou zárubeň s přerušeným tepelným mostem. Akční dveře Thermo65 mají vynikající izolační vlastnosti. Jejich cena bez bočního dílu začíná na 31 999,- korun. Hörmann svou nabídku dveří letos výrazně rozšiřuje.

Pohony
Do akce se letos dostávají i bránové pohony LineaMatic. Pro posuvné brány včetně dálkového ovladače stojí od 12 999,- korun. Pro dvoukřídlé otočné brány je cena 18 999,- korun.

Každoroční akce Hörmann jsou pro předního evropského výrobce vrat, dveří a logistických systémů, osvědčeným marketingovým nástrojem, jak oslovit nové zákazníky. Produkty zařazené do Akce 2017 v sobě jedinečným způsobem spojují špičkovou kvalitu, design a bezpečnost spolu s nejlepší cenou. Akce 2017 začíná 1. března.

Více informací na www.hormann.cz.