Revolučním prvkem jsou dveřní zárubně a obložky dřevo-plastových kompozitních materiálů.
Využití kompozitních materiálů pro výrobu dveří ALURIS je klíčovým momentem pro dosažení takových požadavků jako jsou cenová dostupnost, jednoduchá montáž, přesné díly stabilní při kolísání teploty a vlhkosti či zajímavý design.
Interiérové dveře Aluris jsou vyráběny ze dřeva a kompozitních materiálů při využití vyspělých technologií, jak z hlediska materiálů, tak i výroby.

Použité materiály jako dřevo, dřevitá vlákna, a kompozitní plasty jsou citlivé k životnímu prostředí, plně recyklovatelné a současně dovolují vytvářet zajímavý a elegantní design.
Rám dveří je z dřevěného hranolu 40x40 mm, výplň je dřevovláknitá voština, povrch je upraven dekorativní fólií v 8 imitacích dřeva.
Bezfalcové dveře jsou uchycené na dvou závěsech v horním a spodním rohu.
Rám obložení je z dřevo-plastového kompozitu, dekor povrchu rámu je sladěn s dekorem dveří.
Zárubeň je sestavena z vícekomorových profilů, které se spojují speciálními plastovými rohovými spojkami. Tento jednoduchý systém dovoluje každému zákazníkovi provést montáž dveří a zárubně bez pomoci specializované montážní firmy.
Využití kompozitních materiálů přináší tedy snížení ceny pro konečného zákazníka jak z hlediska ceny výrobku, tak i z hlediska montáže.
Stavebnicový systém skládání zárubně a obložek umožňuje snadné rozšíření zárubně nebo obložky velmi jednoduchým způsobem pomocí nástavcových profilů z kompozitních materiálů.
Velký objem výroby zabezpečuje příznivou cenovou relaci a vysokou kvalitu dveří. Dveře jsou vlhkovzdorné, rozměrově stálé, nárazuvzdorné v domácích podmínkách, mají požární atest B1 dle DIN 4102 (těžko hořlavý materiál), jsou lehce omyvatelné, nenáročné na údržbu. Garance na výrobní vady je 5 let.
Na objednávku je možné dodání dveří se zvukoizolační vložkou do 36 dB nebo dveří s ohnivzdornou vložkou (odolnost do 30 minut).
Výrobní program dveří ALURIS nabízí 6 základních modelů v 8 dekorech v provedení jako dveře plné, nebo prosklené. Flexibilní výroba umožňuje výměnu designu dle požadavků obchodních partnerů v krátkém čase.


ALURIS
Smetanova 831, 685 01 Bučovice
mob.: +420 603 748 782
tel./fax: +420 517 380 088
e-mail: info@aluris.cz, www.aluris.cz