Přírodní tóny, které novým dezénům dominují, se dají lehce kombinovat s jinými dekory a zároveň podtrhují přirozenost interiéru. Novinky v dezénech pracovních desek jsou k dostání  ve standardní tloušťce 38 mm.

Nové matné povrchy pracovních desek Champagne, Černá discovery, Opál, Černá a Rusty mají převážně plastickou strukturu a lze je nápaditě ladit s nepřeberným množstvím jiných dekorů. Desky KRONOSPAN se snadno udržují a díky povrchové úpravě odolným HPL laminátem disponují vysokou odolností proti oděrům a nárazům a barevnou stálostí. Desky lze využít nejen pro pracovní kuchyňskou plochu, ale i pro stoly či barové pulty.

Černá nemusí být jen černá

Milovníci variací na černou barvu uvítají dezén s názvem Černá discovery, jenž na první pohled vzbuzuje dojem velmi tmavého dřevodekoru. Ten vynikne například ve spojitosti s kontrastními barevnými tóny. Díky jemné povrchové struktuře upoutá i neklasicky pojatý dekor Černá, který svému majiteli dopřeje opravdový požitek z dokonalého souladu. Dezén Černá najde své místo především ve velkých prostorech.

Netradiční dekory

Zájemci o vícebarevné dezény mají nově na výběr matný dekor Opál s výraznými liniemi připomínajícími zkamenělé rostliny. Ten vtiskne punc jedinečnosti každému interiéru. Elegantní pastelový vzor Champagne naproti tomu přímo vybízí k nevšední kombinaci různých barev či typů dekorů. Netradiční vzor Rusty v rezavohnědém zrnitém zbarvení zaujme originálním ztvárněním, díky němuž vynikne nejen v moderních kuchyních.

Více informací naleznete na
www.kronospan.cz.