Konference se spojila se slavnostním večerem při příležitosti 15. výročí založení firmy OSMA, která je největším českým výrobcem plastových potrubních systémů pro domovní a venkovní kanalizaci.
Při této významné události společnosti OSMA nechyběli pozvaní hosté a obchodní partneři nejen z České republiky, ale i z Rakouska, Německa, Lotyšska, Litvy, Polska, Slovenska, Slovinska či Bulharska.
V první části přivítal přítomné hosty jednatel spol. OSMA, Holger Büscherhoff a ředitelka společnosti, paní Ing. Věra Davidová.

"Uspět v dnešní době nadnárodní konkurence na trhu plastových potrubních systémů není jednoduché. Oslava patnácti let úspěšné existence je ale znakem toho, že odvádíme kvalitní práci. Patnáctileté úspěšné působení společnosti OSMA na českém trhu nám dává kredit stabilního a spolehlivého partnera," řekla paní Ing. Věra Davidová, ředitelka společnosti OSMA. "Zároveň je to příležitost, jak poděkovat našim zákazníkům a partnerům za dlouhodobou loajalitu a skvělou spolupráci."

Celým večerem pak hosty provázela známá moderátorská dvojice Richard Genzer a Michal Suchánek, kteří svými kreacemi několikrát rozesmáli celý sál. Přibližně 240 přítomných hostů a zaměstnanců Osmy vidělo předání charitativního daru Dětskému domovu v Humpolci, vystoupení dětí z Dětského domova Humpolec, ZUŠ Humpolec a Taekwondo Humpolec.
Dalším příjemným zpestřením byla známá skupina Těžký Pokondr, Queen Revival a k poslechu a tanci až do časného rána hrála skupina Expres.


O společnosti:

Společnost Gebr. Ostendorf - OSMA zpracování plastů, s. r. o. má v České republice největší tržní podíl ve dvou komoditách - odpadní potrubí z polypropylenu (HT) a kanalizační potrubí z PVC (KG), řadu let již ale také působí na slovenském a pobaltském trhu.
V rámci České republiky společnost nabízí své produkty především řetězci specializovaných velkoobchodů, stále více se však opírá o přímou komunikaci se zákazníky, jimiž jsou ve většině případů specialisté na instalaci, vodu, topení a plyn. Rovněž oslovuje potenciální klienty, kteří ve většině případů doposud využívali služeb dovozců. Konkurenční výhoda společnosti je dána výrobou na území ČR a schopností zajistit včasné dodávky požadovaného množství zboží do kterékoliv oblasti v rámci České republiky.
Intenzivně se zaměřuje na neustálé udržování vysoké úrovně kvality své produkce. Již před několika lety společnost zavedla a certifikovala systém řízení jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001. Kromě toho je celý výrobní systém společnosti certifikován pro export na trhy řady evropských zemí. Pracovníci laboratoře kontroly kvality prověřují veškeré vstupy a výstupy výrobního procesu, takže každý krok výroby je od prvotního vstupu až po konečnou expedici pečlivě sledován a zaznamenáván.