První z novinek, dvoupatrový František 5, na první pohled upoutá velkými prosklenými plochami. Výrazná jsou také atypicky řešená okna v poschodí. Jejich netradiční umístění nechá skvěle vyniknout kombinaci šedých cihel a bílé omítky. V přízemí objevíme již tradiční propojení obývacího pokoje a jídelny, které nabízí prostor k setkávání nejen u večeře, ale i u sklenky vína či sledování televize. V domě o celkové užitné ploše 126,16 m2 dále najdeme tři ložnice a dvě koupelny. Pokud zvolíme variantu splátek v programu Mladá rodina, můžeme si dům pořídit za 9 422,- Kč měsíčně, celková cena domu potom činí 2 950 000,- Kč.

12

Pro příznivce bungalovů si Ekonomické stavby přichystaly novinku s názvem Katka 24. Jedná se spíše o menší dům s užitkovou plochou 89,68 m2. Dispozice 3+1 napovídá, že kromě dvou ložnic a obývacího pokoje, zde najdeme i oddělenou kuchyň. Dominantní je přitom jako již tradičně obývací pokoj, který zároveň slouží jako jídelna. Díky francouzským oknům je přirozeně propojen s venkovní terasou a nabízí tak i dostatek denního světla. Celková cena domu je 2 650 000,- Kč, při využití programu Mladá rodina činí měsíční splátky 8 405,- Kč.

13

Kolmé pruhy s motivem dřeva lemující okna, to je poznávacím znamením další z představovaných novinek, typového domu Lenka 14. Jedná se o dvoupatrový dům s tradiční sedlovou střechou a přistavěnou garáží. Dům je jako stvořený pro milovníky osvědčené klasiky, která ale v tomto případě není vůbec nudná. Díky dispozici 4+1 a užitkové ploše 171,6 m2 nabízí dostatek prostoru i pro rodinu s dětmi. Je možné ho pořídit za cenu 3 950 000,- Kč, měsíční splátka v programu Mladá rodina na třicet let je potom 12 811,- Kč.

S celým spektrem domů společnosti Ekonomické stavby se můžete seznámit na webových stránkách www.ekonomicke-stavby.cz . Bližší informace lze také získat ve kterékoli pobočce společnosti.