Tato novinka Vás zaujme na první pohled: okenní klika nevyčnívá z křídla. Naopak, je perfektně zabudovaná do plochy profilu křídla. Vzhledem k lehce vystouplému okraji její kryt dokonale zakrývá hrany frézování. Klika a okenní křídlo tak splývají v jeden celek a těší oko pozorovatele.

Esteticky funkční
Uzavírací a otevírací mechanizmus otvíravých a otvíravě-sklopných oken zůstává s použitím této kliky zcela beze změny. Lehkým tlakem na kliku se vyklopí zhruba 130 mm dlouhé a 10 mm široké těleso kliky ze zaklapnuté polohy. Pak už se klika ovládá obvyklým způsobem: otočením do vodorovné polohy okno otevírá; do svislé polohy směrem nahoru okno vyklápí. Z hlediska ochrany proti vloupání klika poskytuje stejnou ochranu jako bezpečnostní klika s blokovacím tlačítkem. Jedinečně jiný je především tvar kliky a její zapuštění přímo do křídla. Klika TENTAZIONE je k dostání s pěti různými povrchy.

Snadná montáž
Rozeta a klika tvoří jeden montážní celek. Dvěma šrouby zajistíte uchycení kliky a správné spojení s kováním. Díky krytu ji lze přimontovat na dřevěné, plastové, dřevo-hliníkové a hliníkové profily. Minimálním předpokladem je šířka přesahu 16 mm.

Nezaměnitelná značková okna
Individualita získá nový rozměr. Naše neobvyklé kliky dodají oknům punc jedinečnosti. Díky Vašemu logu výrobce přímo na klice se z Vašeho okna stane nezaměnitelný výrobek, který hrdě ponese Vaše jméno.

MACO-KOVÁNÍ s.r.o.
Tuřanka 115, Areal Slatina, Budova B,CZ-627 00 Brno
Tel +420 549 248 847, Fax +420 541 210 875
www.maco.cz