V průběhu let si obě akce získaly velmi dobrou pověst mezi návštěvníky i vystavovateli nejen z České republiky, ale i z dalších evropských zemí. Zároveň se potvrdilo, že veletrh i výstava mají své pevné místo i v době ekonomické recese.

Očekávání, která vzešla po letošním úspěšném veletrhu, se pro nadcházející ročník začínají naplňovat. V současné době jsou prostory Průmyslového paláce obsazovány firmami jak ze střechařského oboru, tak i z oblasti obnovitelných zdrojů. K dnešnímu dni jsou přihlášeny všechny nejvýznamnější firmy z oboru střech.

Na návštěvníky opět čeká bohatý doprovodný program plný zajímavých přednášek a seminářů týkajících se konstrukcí plochých střech a zásad pro výběr vhodného druhu, střešních konstrukcí z hlediska tepelných izolací či nejpoužívanějších materiálů na jejich výrobu.

Důležitou roli ve střechařském oboru hraje bezpečnost práce, proto jsme do programu zařadili přednášky, které se zaměří na povinnosti projektanta, koordinátora BOZP  při řešení bezpečnosti budoucí údržby a na metody a činnosti koordinátora BOZP na staveništi v roce 2011.

Pozornost by pak návštěvníci, ale i vystavovatelé měli věnovat diskusnímu fóru s názvem Kulatý stůl, kterého se zúčastní hlavní představitelé firem, které mají největší zastoupení na českém trhu v oblasti střech. Hovořit se bude nejen o aktuálních novinkách a trendech v této oblasti, ale i o vývoji střechařského řemesla do budoucna.

Brány 13. ročníku veletrhu Střechy Praha a 7. ročníku výstavy Solar Praha se veřejnosti otevřou ve čtvrtek 27. a zavřou v sobotu 29. ledna 2011, od 900 do 1800 s výjimkou soboty, kdy bude veletrh končit o hodinu dříve.

Doufáme, že si každý vybere z pestré nabídky doprovodných akcí.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Více o veletrhu Střechy Praha a výstavě Solar Praha naleznete na www.strechy-praha.cz