Modernizace autobusového terminálu v Tišnově probíhá úspěšně pod taktovkou Eurovia CS

V současné době probíhá v Tišnově na Moravě komplexní modernizace autobusového terminálu v těsné blízkosti vlakového nádraží. Součástí této modernizace je také výstavba záchytného parkoviště s kapacitou 103 parkovacích míst ve vzdálenosti přibližně 200 m od terminálu. Akci realizuje oblastní závod společnosti Eurovia CS se sídlem v Brně. Průběh této akce detailně monitoruje naše reportáž.

modernizace dopravního terminálu Tišnov, výstavba parkoviště Tišnov, Eurovia CS - závod Brno, hlavní stavbyvedoucí Karel Bajer, dopravní stavby

Související článek

3.6.2015 /

Dopravní terminál v Tišnově prochází zásadní modernizací

Úspěšný rozvoj měst a obcí není myslitelný bez kvalitní dopravní infrastruktury. Se zajištěním výborné dopravní obslužnosti totiž..

Kontaktní údaje

EUROVIA CS, a.s.
U Michelského lesa 1581/2, 140 00, Praha 4, Tel.: +420 224 951 111, eurovia@eurovia.cz, Web: http://www.eurovia.cz

Mohlo by vás zajímat

28.3.2024 / Realizace staveb

Po Velikonocích začne oprava D5 u odpočívky Svatá Kateřina

Po Velikonocích začne rekonstrukce úseku dálnice D5 u odpočívky Svatá Kateřina, kde budou realizovány výměny konstrukčních vrstev..

1.2.2024 / Realizace staveb

Projekt Rozhlédni se! má za sebou úspěšnou sezónu a vyhlíží další

Nadační fond Kolečko a společnost EUROVIA CZ, člen Skupiny VINCI Construction CS, spouští další ročník preventivního projektu Rozhlédni..

22.1.2024 / Realizace staveb

Rekonstrukce mimoúrovňové křižovatky D10 Kosmonosy pokračuje

Také v lednu, za celodenního mrazu, pokračuje rekonstrukce mimoúrovňové křižovatky D10 Kosmonosy podle harmonogramu. Práce v místě..

24.5.2023 / Projektanti

Projekty Skupiny VINCI Construction CS zlepšují plynulost dopravy a ulevují obcím

Prodloužení dálniční sítě, větší kapacita silničních komunikací, snížení dopravního zatížení obcí, rychlejší a bezpečnější..

7.4.2023 / Realizace staveb

Via Salis - třetí stavební sezóna je v plném proudu

Práce na dostavbě dálnice D4 se přehouply do své třetí sezóny a jsou v plném proudu, podle toho, jak počasí dovolí. Každý, kdo místem..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři