Škola suché výstavby Rigips naučila zájemce pracovat se sádrokartonem

Na stavebním veletrhu IBF 2016 v Brně uspořádala divize Rigips unikátní doprovodný program s názvem Škola suché výstavby. Na tu se přes internet přihlásilo přes 300 zájemců, kteří si chtěli zkusit a osvojit si práci se sádrokartonem. Škola byla rozdělena do 8 stanovišť, na kterých vyučovali zkušení řemeslníci z Rigipsu své žáky pracovní postupy od A do Z. Podívejte se, jak to žákům šlo!

Škola suché výstavby Rigips, Akademie sádrokartonu, Bronislava Cveková - vedoucí oddělení produktového managementu divize Rigips

Kontaktní údaje

Saint-Gobain Construction Products CZ a.s. - Divize Rigips
Smrčkova 2485/4, 180 00, Praha 8 – Libeň, Tel.: +420 220 406 606, ctp@rigips.cz, Web: www.rigips.cz

Mohlo by vás zajímat

Jak na montáž bezpečnostní sádrokartonové příčky RC3 - Habito® H včetně dveří

Chcete vědět, jak na montáž sádrokartonové příčky z desek Habito® H od výrobce Rigips se zabudovanými bezpečnostními dveřmi Atex SAFE..

20.9.2021 / Konstrukce

Konstrukce s pomocí příčky Habito® H včetně dveří – maximální bezpečnost vstupu do objektů

Bezpečnost vstupních dveří do domů či bytových jednotek není na místě podceňovat. I proto přichází Rigips s unikátním, a hlavně..

Velkoformátové desky jsou oblíbené pro řešení podhledů nejen v kancelářích

Při návrhu administrativních prostor jednadvacátého století musíme myslet na mnohem více aspektů než v minulosti. Bez ohledu na to, zda..

Ceny v soutěži Rigips Trophy 2020 mají své majitele

11. ročník soutěže realizačních firem Rigips Trophy 2020 proběhl v pátek 7. 2. v budově Uměleckoprůmyslového musea v Praze...

Titul Rigips Trophy 2020 získal projekt Smuteční síně v Břeclavi

Suchá výstavba za pomoci sádrokartonových desek patří k jedné z nejrychleji se rozvíjejících oblastí stavebnictví, a to nejen..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři