Komprimační páska TP654 illmod Trio 1050 - moderní technologie pro montáž oken

Nová generace komprimační pásky TP654 illmod Trio 1050 představuje jak moderní technologii pro montáž oken ve 21. století, tak i naprostou nutnost při funkčním zajišťování spár v novostavbách, jenž mají vyhovět nízkoenergetickým a pasivním standardům. TP654 prošla celou řadou náročných testování včetně blower-door testů. Díky integrované membráně je páska naprosto vzduchotěsná a díky chemické impregnaci perfektně vodotěsná. Podívejte se, jak snadno a rychle se s ní instalují okna na dřevostavbě.

Komprimační páska TP654 illmod Trio 1050, Tremco CPG s.r.o.

Kontaktní údaje

Tremco CPG s.r.o.
Slezská 2526/113, 130 00, Praha, Tel.: +420 296 565 333, prodej@cpg-europe.com , Web: www.illbruck.cz

Mohlo by vás zajímat

Komprimační páska pro instalaci oken illmod Trio dostává inteligentní membránu

Nejvíce odzkoušenému all-in-one systému pro instalaci oken illmod Trio+ značky illbruck od výrobce Tremco CPG je letos 12 let a za celou tu..

Okno instalované v prostoru tepelné izolace

Když se v Česku začalo zateplovat, měla v té době tepelná izolace tloušťku pět centimetrů. Bylo to před dvaceti lety a nikdo si..

Samolepicí okenní pásky – aneb na kvalitním utěsnění okenního rámu k ostění záleží!

Okenní pásky jsou již celou řadu let nezbytnými materiály pro utěsňování připojovacích spár při montáži otvorových výplní. Díky..

30.7.2014 / Materiály

Montáž oken konečně s vlastní prováděcí normou

Roky dohadů o správné montáži otvorových výplní definitivně končí. 1. května vešla v platnost nová a historicky první prováděcí..

29.7.2013 / Materiály

Komprimační pásky illmod Trio+ při zabudování otvorových výplní

Technicky správné utěsnění připojovací spáry při montáži oken dnes řeší Technická normalizační informace TNI 74 60 77 Okna a..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři