Modulový systém Touax je prověřen rokem provozu mateřské školky v Poříčanech

V polovině března naše redakce zavítala do mateřské školky v Poříčanech, kde se konal seminář, který se týkal hodnocení vhodnosti modulového systému pro konstrukci školských zařízení. Semináře se zúčastnila celá řada zástupců zřizovatelů školských zařízení z celé republiky, kteří v panelové diskuzi probírali podrobnosti ohledně provozu školky, ale i přípravy stavby a samotné výstavby.

obytné kontejnery, modulové stavby, montované stavby, dočasné stavby, stavební buňky, unimo buňky, výroba kontejnerů, pronájem kontejnerů, kancelářské kontejnery, sanitární kontejnery

Související články

26.10.2010 / Realizace staveb

TOUAX slavnostně otevřel svou první modulovou mateřskou školku v ČR

Společnost Touax s.r.o., zástupci obce Poříčany a místní školy společně slavnostně otevřeli novou obecní mateřskou školku. Jde o..

1.3.2012 / Realizace staveb

Modulové školky dětem neškodí, potvrdil výzkum

Přestože počet mateřských školek postavených z modulů v Česku rok od roku roste, někteří rodiče na ně stále nahlíží s nedůvěrou...

28.3.2012 / Realizace staveb

Starostové z celé republiky se v Poříčanech učili, jak ušetřit při stavbě mateřské školky

Přes padesát zástupců českých měst a obcí se v půlce března sjelo do středočeských Poříčan, aby se zde dozvěděli, jak rychle a..

23.4.2012 / Realizace staveb

Moduly Touax řeší nedostatek míst v mateřských školách

Česká republika se již řadu let potýká s akutním nedostatkem míst v mateřských školách. Jen za loňský rok stoupl počet odmítnutých..

26.6.2012 / Realizace staveb

Modulovou prodejnu lze snadno přestěhovat za vyššími zisky

Do České republiky postupně přichází aktuální světový trend v oblasti budování obchodní sítě – modulové prodejny. Jejich hlavní..

14.10.2013 / Realizace staveb

Češi modulovou výstavbu podporují, přesto se většina modulů vyváží

Jak vyplývá ze závěrů výzkumu zaměřeného na znalost modulových staveb u české populace a postojů k nim, až 60 % dotazovaných by dalo..

Mohlo by vás zajímat

5.11.2013 / Realizace staveb

Praha 6 má největší modulovou mateřskou školu v Praze

Hrubá stavba budovy ze 46 modulů postavená v rekordním čase 3 dnů. Školka nově s bezbariérovým přístupem, s užitnou plochou bezmála..

14.10.2013 / Realizace staveb

Češi modulovou výstavbu podporují, přesto se většina modulů vyváží

Jak vyplývá ze závěrů výzkumu zaměřeného na znalost modulových staveb u české populace a postojů k nim, až 60 % dotazovaných by dalo..

Designové modulové kanceláře Touax lze využít téměř pro všechny účely

Zlatou medaili IBF 2013 v kategorii Design získal model modulové kanceláře společnosti Touax. Kompletně vybavená kancelář včetně..

24.4.2013 / Realizace staveb

Zlatou medaili IBF za design získala modulová kancelář Touax

Brno, 24. dubna 2013 – Pořadatelé Stavebních veletrhů Brno vybrali držitele tradičního ocenění pro nejlepší exponáty – Zlaté medaile..

16.4.2013 / Realizace staveb

Na veletrhu se poprvé představí modulová kancelář postavená za jeden den

Unikátní modulovou kancelář, kterou lze během několika málo hodin postavit takřka kdekoliv, předvede na veletrhu IBF společnost Touax...

NAŠI PARTNEŘI Další partneři