Designová tepelná čerpadla Samsung poutala pozornost na veletrhu ISH 2023

Velmi nadčasové a designově propracované produkty byly k vidění na stánku společnosti Samsung v rámci letošního veletrhu ISH 2023 ve Frankfurtu. Za zmínku jistě stojí tichá venkovní jednotka tepelného čerpadla, kterou naší redakci představila Jana Kšíkalová z české pobočky firmy. S dalšími novinkami nás pak seznámil Andrej Píš ze slovenské pobočky.

Kontaktní údaje

ISH 2023
Frankfurt nad Mohanem, Web: https://ish.messefrankfurt.com/

Mohlo by vás zajímat

Minib na ISH 2023 představil novou řadu nízkoteplotních konvektorů Gaia

Zájemci o novinky v oblasti vytápění a vzduchotechniky se mohli v polovině března opět po čtyřech letech setkat se zástupci české..

19.4.2023 / Společenské akce

Mezinárodní veletrh tepelné, klimatizační a sanitární techniky ISH ve Frankfurtu...

...se po čtyřech letech vrátil. Veletrh ISH ve Frankfurtu nad Mohanem se v letošním roce zaměřil na konkrétní řešení, která by měla..

Expozice firmy Reflex na ISH 2023 řešila udržitelnost, komfort a energetickou účinnost

Na letošním veletrhu ISH ve Frankfurtu nemohl chybět tradiční německý výrobce expanzní techniky a zařízení pro doplňování a..

Hitachi představila na ISH 2023 nové hydrosplitové tepelné čerpadlo Yutaki H Combi

Expozice společnosti Hitachi na letošním veletrhu ISH ve Frankfurtu byla zaměřena převážně na tepelná čerpadla. Tím nejzajímavějším..

Fenix Trading představila na ISH 2023 nové bateriové úložiště HES

Každý lichý rok v březnu se na výstavišti ve Frankfurtu nad Mohanem koná největší přehlídka tepelné a sanitární techniky – veletrh..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři