Fenix Trading představila na ISH 2023 nové bateriové úložiště HES

Každý lichý rok v březnu se na výstavišti ve Frankfurtu nad Mohanem koná největší přehlídka tepelné a sanitární techniky – veletrh ISH. Jednou z našich plánovaných zastávek byla expozice české společnosti Fenix Trading. Produktové portfolio topných rohoží, sálavých panelů i absolutní novinku v podobě bateriového úložiště přebytků elektrické energie HES vyrobené pomocí FV elektrárny, nám představila ředitelka firmy, paní Kateřina Jezerská společně s produktovým manažerem Radimem Gabrišem.

Fenix Trading s.r.o., novinky z veletrhu ISH 2023, Ing. Kateřina Jezerská

Kontaktní údaje

ISH 2023
Frankfurt nad Mohanem, Web: https://ish.messefrankfurt.com/

Mohlo by vás zajímat

Minib na ISH 2023 představil novou řadu nízkoteplotních konvektorů Gaia

Zájemci o novinky v oblasti vytápění a vzduchotechniky se mohli v polovině března opět po čtyřech letech setkat se zástupci české..

19.4.2023 / Společenské akce

Mezinárodní veletrh tepelné, klimatizační a sanitární techniky ISH ve Frankfurtu...

...se po čtyřech letech vrátil. Veletrh ISH ve Frankfurtu nad Mohanem se v letošním roce zaměřil na konkrétní řešení, která by měla..

Expozice firmy Reflex na ISH 2023 řešila udržitelnost, komfort a energetickou účinnost

Na letošním veletrhu ISH ve Frankfurtu nemohl chybět tradiční německý výrobce expanzní techniky a zařízení pro doplňování a..

Hitachi představila na ISH 2023 nové hydrosplitové tepelné čerpadlo Yutaki H Combi

Expozice společnosti Hitachi na letošním veletrhu ISH ve Frankfurtu byla zaměřena převážně na tepelná čerpadla. Tím nejzajímavějším..

Designová tepelná čerpadla Samsung poutala pozornost na veletrhu ISH 2023

Velmi nadčasové a designově propracované produkty byly k vidění na stánku společnosti Samsung v rámci letošního veletrhu ISH 2023 ve..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři