Rehau představuje bezbariérové posuvně zdvižné okenní systémy a integrované rekuperace

Na výstavě Fensterbau v Norimberku představila společnost Rehau hned několik zásadních novinek. První z nich byly bezbariérové velkorozměrné posuvně zdvižné systémy z okenních profilů Synego a Geneo. Dále nové typy domovních vstupních dveří, okna pro pasivní domy a také v okenním rámu integrovanou rekuperaci tepla. Více se již dozvíte v rozhovoru s Ing. arch Marianem Mackem.

HST portály, posuvně zdvižné dveře, posuvně zdvižné systémy Rehau, Geneo, Synego, vstupní domovní dveře, samozavírací dveře, rekuperace tepla, Ing. arch Marián Macko, Fensterbau Frontale

Kontaktní údaje

REHAU, s.r.o.
Obchodní 117, 251 01, Čestlice, Tel.: 272 190 111, praha@rehau.com, Web: http://www.rehau.cz/

Mohlo by vás zajímat

11.3.2024 / Společenské akce

REHAU Window Solutions – na veletrhu Fensterbau Frontale 2024 v Norimberku

REHAU Window Solutions se plně soustředí na Fensterbau Frontale 2024. Od 19. do 22. března se na veletrhu v Norimberku zaměří na inovace a..

29.2.2024 / Společenské akce

Ozvěny BKT Summitu - Revize směrnice EU o energetické náročnosti budov

Zajímavou přednášku na téma Revize směrnice EU o energetické náročnosti budov si pro posluchače konference s názvem BKT Summit pořádanou..

19.2.2024 / Výplně otvorů

REHAU Window Solutions na veletrhu Fensterbau Frontale 2024 v Norimberku

REHAU Window Solutions se plně soustředí na Fensterbau Frontale 2024. Od 19. do 22. března se na veletrhu v Norimberku zaměří na inovace a..

19.2.2024 / Výplně otvorů

V Bratislavě skončil BKT Summit. Hlavním tématem bylo udržitelné vytápění a chlazení budov

Již potřetí, tentokráte v krásných prostorách vodárenského muzea v Bratislavě, se na sklonku ledna uskutečnila odborná konference..

BKT Summit Rehau představil cestu k udržitelnému vytápění a chlazení budov

Více než dvě stovky odborníků ze Slovenské a České republiky se sešly v Bratislavě aby diskutovali na téma využití a výhod BKT..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři