Elements – otevření nového interiérového centra ve Zlíně

Město Zlín se dočkalo slavnostního otevření zbrusu nového interiérového studia s názvem Elements. To se nachází na prestižní zlínské adrese v průmyslovém areálu Svit, v prostorách bývalého baťovského areálu. Elements je unikátní ve všech ohledech. I tak by se dalo představit toto zbrusu nové interiérové studio.

Ve fantasticky upravených prostorech nadčasově koncipovaného centra naleznou případní zájemci nejen nejmodernější koupelny, kuchyně, topné systémy, podlahy či kotle, ale také poradenství či možnost zprostředkování realizace zakázky proškolenou montážní firmou. Veškeré zde umístěné vzorky různých výrobců jsou funkční a případný zájemce tak má možnost přesvědčit se na vlastní oči, co od vybraného zboží očekávat. Více informací o celém dni i zhodnocení ředitele společnosti Gienger, Ing. Vítezslava Hanáka, můžete zhlédnout ve videu.

Související článek

28.4.2017 / Koupelna

Elements – název pro novou generaci vzorkoven koupelnové a topenářské techniky

Již při vstupu do nového centra koupelnové a sanitární techniky s názvem Elements ve Zlíně se Vás zmocní pocit něčeho výjimečného...

Kontaktní údaje

Gienger spol. s r.o.
Kvítkovická 1633, 763 61, Napajedla, Tel.: 577 110 611, gienger.zl@gienger.cz, Web: http://www.gienger.cz

Mohlo by vás zajímat

Nízkoenergetický dům na Zlínsku disponuje úsporným topným systémem a fotovoltaickou ...

...elektrárnou. Přemýšlíte, jak vytvořit dokonalou a úspornou energetickou a topnou soustavu domu s materiály a komponenty od jednoho..

24.2.2024 / Instalace

Vytápění a fotovoltaiku bych s firmou Gienger realizoval klidně znovu

Říká v rozhovoru pro Stavební a investorské noviny a Tvstav.cz pan Přemysl, majitel rodinného domu na Zlínsku. Náklady na provoz rodinných..

17.2.2024 / Instalace

Výměna plynového kotle za nový kondenzační Brötje ušetří majiteli 30 % nákladů za plyn

Majitel rodinného domu se v návaznosti na zdražení plynu rozhodl vyměnit starý atmosférický kotel za nový plynový kondenzační kotel..

13.1.2024 / Koupelna

Koupelnové studio Elements v Napajedlích prošlo rekonstrukcí a nabídne koupelny nové ...

...generace. Koupelnové studio Elements v Napajedlích, které sídlí v areálu společnosti Gienger, bylo otevřeno před 15 lety. Nyní studio..

19.11.2023 / Instalace

S novým kondenzačním kotlem Brötje chce pan Karel ušetřit až 30% plynu

Výraznému růstu cen energií z posledního období je možné se bránit jen s pomocí zavádění účinných úsporných opatření. Je tomu tak..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři