Naše kamera navštívila výrobní závod firmy Touax v Supíkovicích

Koncem června jsme měli příležitost se podívat do výrobního závodu společnosti Touax, výrobce modulových staveb a kontejnerů, který se nachází v Supíkovicích, nedaleko Jeseníku. Výrobní závod i technologii montáže tzv. flat-packů, tj. montovaných kontejnerů zachytilo oko naší kamery. Bližší informace nám podal Ing. Jan Petr, marketingový ředitel firmy.

...

Související články

31.1.2011 /

TOUAX plánuje vybudovat v Maroku do 6 měsíců nový závod na výrobu modulových objektů

Praha (31.1.2011) – TOUAX SOLUTIONS MODULAIRES, Divize modulových staveb Skupiny TOUAX, do které patří i česká TOUAX s.r.o., podepsala..

24.2.2011 / Realizace staveb

Tržby skupiny TOUAX vzrostly v roce 2010 o 11 % na 302 mil. EUR

Francouzská skupina TOUAX, přední světový poskytovatel služeb operativního leasingu v oblasti námořních kontejnerů, modulových staveb,..

22.7.2011 / Realizace staveb

Touax oprášil skládací moduly a plánuje jejich export na východ

Domácí stavebnictví se bude zřejmě i v letošním roce potýkat s následky hospodářské krize. Díky zvýšené poptávce východních zemí..

1.12.2011 / Realizace staveb

Plánujete expanzi? Zkuste kanceláře nebo prodejny z modulů

O expanzi své firmy sní jistě nejeden manažer. Zdánlivě záviděníhodná situace však s sebou nese i úskalí v podobě budování nových..

Mohlo by vás zajímat

5.11.2013 / Realizace staveb

Praha 6 má největší modulovou mateřskou školu v Praze

Hrubá stavba budovy ze 46 modulů postavená v rekordním čase 3 dnů. Školka nově s bezbariérovým přístupem, s užitnou plochou bezmála..

14.10.2013 / Realizace staveb

Češi modulovou výstavbu podporují, přesto se většina modulů vyváží

Jak vyplývá ze závěrů výzkumu zaměřeného na znalost modulových staveb u české populace a postojů k nim, až 60 % dotazovaných by dalo..

Designové modulové kanceláře Touax lze využít téměř pro všechny účely

Zlatou medaili IBF 2013 v kategorii Design získal model modulové kanceláře společnosti Touax. Kompletně vybavená kancelář včetně..

24.4.2013 / Realizace staveb

Zlatou medaili IBF za design získala modulová kancelář Touax

Brno, 24. dubna 2013 – Pořadatelé Stavebních veletrhů Brno vybrali držitele tradičního ocenění pro nejlepší exponáty – Zlaté medaile..

16.4.2013 / Realizace staveb

Na veletrhu se poprvé představí modulová kancelář postavená za jeden den

Unikátní modulovou kancelář, kterou lze během několika málo hodin postavit takřka kdekoliv, předvede na veletrhu IBF společnost Touax...

NAŠI PARTNEŘI Další partneři