Novým generálním ředitelem Zeppelin CZ se stává pan Peter Bancík, který od roku 2017 působí jako generální ředitel Zeppelin SK. V letech 2007 až 2015 zastával pozici Territory Manager ve společnosti Cat Financial Services ČR pro Slovensko a Sales Manager pro Českou republiku a Slovensko. Do společnosti přichází tedy velmi zkušený manažer, který bude nově zastřešovat obě země, Česko a Slovensko.


Dosavadní generální ředitel Zeppelin CZ Stanislav Chládek byl jmenován v rámci holdingu Zeppelin do vedení mezinárodní obchodní jednotky Construction Equipment International, která sdružuje celkem 10 zemí v daném regionu, jehož součástí je také Česká republika a Slovensko. Bude tak odpovědný za implementaci strategie Zeppelin GmbH v jednotlivých oblastech. Ve společnosti Zeppelin CZ zůstává i nadále jednatelem.

Peter Bancík byl do funkce nového generálního ředitele Zeppelin CZ jmenován k 1. 10. 2023, od tohoto data bude zastávat pozici generálního ředitele v obou společnostech Zeppelin CZ a Zeppelin SK.