Podlahová krytina z přírodních surovin Forbo - zejména Marmoleum® je určena pro náročné soukromé interiéry, nemocnice, oblast komerčního využití, firemní prostory, vybavení administrativních a nákupních center.

Každý z vás bude určitě vědět, že se jedná o podlahovou krytinu. Jistě vás napadne to klasické nevýrazné PVC, které zdobilo většinu podlah v minulých letech. Ale tak tomu není. Přírodní linoleum je podlahová krytina se stoletou historií a také 100% přírodním složením. Její tajemství se skrývá v ingrediencích. Směs lněného oleje, pryskyřice, vápence, dřevité moučky a přírodních pigmentů je za vysokého tlaku lisována na jutovou textilii. Příroda ukrytá v podlahové krytině jí propůjčuje charakteristické vlastnosti jako je antistatičnost a nealergenní charakter, pro které je ideální podlahovinou pro lidi trpící astmatem nebo jinými alergickými obtížemi.

Přírodní linoleum - Marmoleum® je na českém trhu prodáváno mnoho let. Často ovšem bývá zaměňováno za jiné produkty podobného složení, ovšem odlišné kvality i charakterových vlastností. Originálnost materiálu Marmoleum® spočívá nejen v kvalitních přírodních surovinách, ekologickém výrobním procesu, ale především v unikátní povrchové úpravě Topshield, která nikterak nepotlačuje jeho přírodní charakter a nechá plně vyniknout jeho vlastnosti.

Společnost MOUCAL podlahoviny s. r. o., která Marmoleum® na českém trhu nabízí, spolupracuje s řadou architektů, investorů, stavebních společností a kladečských firem. V poslední době jsme dokončili několik zajímavých akcí jako například přednáškový sál pro zastoupení Evropské komise v ČR, Justiční palác v Praze, zrealizovali jsme zakázku Rádio Svobodná Evropa R.F.E., gynekologicko-porodnické oddělení v nemocnici v Mladé Boleslavi, oddělení rehabilitace v nemocnici v Motole aj. V současné době se podílíme na rekonstrukci Českého rozhlasu v Praze.
Je patrné, že si stále více zákazníků uvědomuje, že investice do kvality, kterou toto přírodní linoleum Marmoleum® nabízí, se zcela jistě vyplatí. A to nejen proto, že tato podlahová krytina je ekologická, odolná opotřebení, hy­gienická, vhodná pro alergiky, ale zejména také proto, že nabízí více než 160 barevných odstínů, které podtrhnou každý interiér a z kterých si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Začátkem tohoto roku byla celosvětově uvedena na trh nová kolekce Global 3.


MOUCAL podlahoviny s.r.o.
Pražská 14, Praha 10 - Hostivař
tel./fax: 271 751 117, 271 750 447
http://www.marmo.cz