Tzv. “zelený” úklid nebo čištění není v podstatě nic jiného než používání čistících produktů a procedur, které jsou zcela bezpečné pro životní prostředí a nevypouštějí žádné polutanty při jejich používání. Zelený úklid je důležitý nejen z hlediska prostředí naši planety, no také pro naše zdraví. 

Proč by mělo být ekologické čištění a úklid důležité pro podnikání a byznys?
Hlavně z pohledu zákazníků, zaměstnanců a firemní ekologické stopy. Zelenější čištění výrazně redukuje polutanty v životním prostředí a nezpůsobuje zdravotní komplikace. Všechny tyhle faktory se můžou pozitivně projevit do zdravého pracovního prostředí, které přirozeně předchází zdravotním komplikacím vašeho úklidového personálu nebo klientů. Spokojení zaměstnanci a klienti jsou přece cíle, bez kterých neprosperuje žádná firma.  

Ekologický úklid v Praze
Lepší úklid je ekologická úklidová firma s působností v Praze a okolí, která poskytuje garantované úklidové služby odborně vyškolenými pracovníky. Využívání nejnovějších trendů a technologií v oblasti úklidu, včetně ekologických přípravků i postupů a třídění odpadu, je pro firmu samozřejmostí již řadu let. 

Do portfolia služeb firmy patří:
úklid domácností 
úklid kanceláří Praha
úklid firem 
pravidelný úklid a mnohé jiné! 

Tato úklidová firma Praha je k dispozici 7 dní v týdnu, ve dne v noci – dle smluvního ujednání. Neváhejte kontaktovat, rádi vám vytvoří nabídku dle vašeho zadání, potřeb a možností.