Izolační trojsklo s vysoce tepelně izolačními účinky AKUTOP ECLAZ® dosahuje přibližně stejně vysokých hodnot světelné propustnosti (Lt) jako standardní dvojsklo AKUPLUS PLANITHERM XN®. Spojením výhod dvojskla a trojskla v jediném produktu se společnosti Saint-Gobain Building Glass Europe podařil velký technický průlom.

ECLAZ® také nabízí více než jen denní světlo

ECLAZ® tak definitivně stanovuje nová měřítka, která ostatní na trhu teprve hledají. Až o 11 % vyšší světelná propustnost a až o 15 % vyšší zisky solární energie, to jsou hlavní klíčové údaje. Kromě toho umožňuje jedinečná technologie nanášení povlaků zvýšit podíl modrého světelného spektra procházející sklem, které má významný podíl na regenerační a koncentrační účinky na člověka. ECLAZ® tak nabízí více než jen denní světlo.
Značka ECLAZ® dokonale doplňuje úspěšnou řadu SGG PLANITHERM®, a je tak vhodná především pro použití ve studených a chladných klimatických zónách, kde jsou rozhodující právě vyšší solární zisky při vysoké tepelné izolaci (Ug). ECLAZ® bude hrát prioritní roli v nízkoenergetických stavbách a díky neutrálnímu vzhledu a nízké reflexi se také výborně hodí do rekonstrukcí památkově chráněných objektů.
Firma AKUTERM SKLO a. s. bude mít prémiový ECLAZ® v nabídce během roku 2018, kdy nahradí výrobní řadu LUX®. Zároveň jsme připraveni vám pomoci s návrhem a řešením celkové problematiky zasklení otvorových výplní.



AKUTERM SKLO a. s. - VÝROBA IZOLAČNÍCH SKEL, VELKOOBCHOD PLOCHÝM SKLEM
Provozovna: Novohradská 15, 370 01 České Budějovice
tel.: 387 240 521, fax: 387 240 810, e-mail: info@akuterm.cz, www.akuterm.cz