Podívejte se, jak probíhala montáž stínící techniky na střešní okna Velux

Pan Petr, majitel krásného domu v Želechovických vrších, se po několika parných dnech rozhodl instalovat stínící techniku na svá stávající střešní okna Velux. Při montáži byly použity venkovní rolety na manuální ovládání (provedení hliník), automatické rolety Velux na solární pohon s dálkovým ovládáním (provedení hliník) a venkovní markýza v šedé barvě.

Na více informací o významu stínící techniky jsme se zeptali zkušeného servisního technika společnosti Velux, pana Pavla Přikryla. Doplňující informace týkající se instalace stínící techniky nám poskytla i majitelka realizační firmy Pokrývačství Kučík - paní Hana Ramertová.

Kontaktní údaje

VELUX Česká republika, s. r.o.
Sokolova 1d, 619 00, Brno, Tel.: 531 015 511, info.v-cz@velux.com, Web: http://www.velux.cz

Mohlo by vás zajímat

VELUX opět zve montážní firmy na školení do Brna a Prahy

Společnost VELUX obnovuje fyzickou podobu školení pro montážní firmy, první z nich můžete absolvovat již v příštím týdnu: Školení s..

13.12.2013 / Výplně otvorů

Jubilejní 10. ročník soutěže Život pod střechou ocení středoškoláky i pedagogy

Středoškolská soutěž Život pod střechou vstupuje do nové dekády a přináší řadu novinek jak pro studenty, tak pro samotné školy i..

8.11.2013 / Výplně otvorů

Střešní okna Velux nové generace prosvětlují zimní zahradu v podkroví

Lodžie v podkroví rodinného domu zůstávala dlouhá léta bez využití. Majitel se proto rozhodl, že tento prostor uzavře a prosvětlí jej..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři