Montované haly zajistí maximální hygienu potravin

Společnost MONT-KOVO realizovala novou velkou montovanou halu pro firmu LCT, a.s., která se zabývá výrobou nudlí. Průběh stavby naše redakce průběžně od podzimu 2012 až do května 2013 dokumentovala. Podívejte se na krátkou videoreportáž doplněnou o rozhovor s obchodním manažerem společnosti, panem Petrem Dostálem. Zjistíte, proč jsou právě montované haly vhodné pro potravinářský průmysl.

montované haly, ocelové haly, ocelové konstrukce, obloukové haly, sportovní haly, výrobní haly

Související článek

2.7.2013 / Realizace staveb

Montované haly - bezpečí pro potraviny

V loňském roce vyrostla v obci Telnice u Brna krásná nová montovaná ocelová hala pro společnost LCT, a. s., která se zabývá..

Kontaktní údaje

MONT-KOVO spol. s r.o. Břest
Břest 81, 768 23, Břest, Tel.: +420 602511469, poptavky@montkovo.cz, Web: www.montkovo.cz

Mohlo by vás zajímat

29.5.2014 / Realizace staveb

Nový prodejní a servisní areál Moravian-Klas ve Vsetíně

V severozápadní části Vsetína v průmyslovém areálu Bobrky II vyrostla nová průmyslová hala pro společnost Moravian-Klas spol. s..

Průmyslová hala firmy MORAVIAN - KLAS zaujme svým netradičním řešením

Společnost MONT-KOVO, spol. s r. o. před nedávnem dokončila realizaci nové průmyslové haly pro společnost MORAVIAN- KLAS spol. s r. o.,..

Jak vybudovat reprezentativní a funkční halu

V posledních letech je znatelný nárůst montovaných hal oproti zděným halám či průmyslovým stavbám z jiných materiálů. Co přesně je..

4.10.2013 / Materiály

Jaké barvy montovaných hal jsou trendy

Fasáda či opláštění průmyslových hal je kabátem sídla společnosti. Dobře zvolená barevná kombinace barev je dobrou vizitkou a podtrhuje..

2.7.2013 / Realizace staveb

Montované haly - bezpečí pro potraviny

V loňském roce vyrostla v obci Telnice u Brna krásná nová montovaná ocelová hala pro společnost LCT, a. s., která se zabývá..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři