Již téměř pět desetiletí jsou senzory B.E.G. symbolem pohodlí, bezpečnosti a úspory energie. Každý, kdo se rozhodne pro venkovní detektor pohybu B.E.G., dostane kus sofistikované techniky. Detektory pohybu mají mnoho možností nastavení, a proto je lze přizpůsobit přesně na míru danému místu a požadavkům zákazníka. Osvědčená kvalita B.E.G. je nyní k dispozici v jednoduché a elegantní podobě.

Nové detektory pohybu ­Aleum od společnosti B.E.G. Brück Electronic GmbH jsou puristické, jednoduché a jasné. Nový je obdélníkový tvar čoček detektorů pohybu. Se čtyřmi integrovanými PIR senzory, rozsahem detekce 180°, ochranou proti podlezení a nastavitelným dosahem až 8 metrů nabízejí modely Aleum pohodlné automatické osvětlení a zabezpečení venkovních prostor budov.

Designová zařízení jsou k dispozici ve třech verzích. Barvy krytů vycházejí z RAL 9010 (čistě bílá) a RAL 7016 (antracitově šedá). Na výběr je bílý model Aleum se světlou čočkou (Aleum Glow WB, č. výrobku 93132), vysoce kontrastní model Aleum s antracitově šedým krytem a světlou čočkou (Aleum Glow AB, č. výrobku 93133) a tmavý model s antracitově šedým krytem a tmavou čočkou (Aleum Glow AD, č. výrobku 93134).

Detektory pohybu Aleum jsou ikonické, a to nejen díky svému puristickému designu. V případě potřeby lze nastavit světelný akcent osvětlení, který efektivně zvýrazní detektor pohybu na fasádě. Kromě neutrálního bílého světelného pásu je na výběr sedm spektrálních barev osvětlení. Elektronické nastavení není v případě Aleum vyhrazeno pouze elektrotechnikům. Možnosti nastavení má i majitel domu. Kromě volby barvy lze venkovní detektor pohybu nastavit například do režimu párty, aby se zabránilo zapínání a vypínání závislému na přítomnosti během oslav.

Více informací o elegantních venkovních detektorech pohybu se můžete dozvědět na našich stránkách www.beg-luxomat.com.