...v charakteristických barvách značky Bobcat – bílé a oranžové.

Značka Bobcat je celosvětově proslulá svojí rozsáhlou řadou kompaktních strojů, které se používají ve stavebnictví, v zemědělství, při úpravách terénu, demolicích, recyklaci a v mnoha dalších odvětvích. Nakladače a teleskopické manipulátory Bobcat, které mohou být opatřeny příslušenstvím, jako jsou paletizační vidle, lžíce, drapáky, nosiče balíků nebo vyklápěcí zásobníky, se často používají pro manipulaci s materiálem a pro logistické úkony. Přidání kompletní řady dieselových a elektrických vysokozdvižných vozíků a ostatní skladové techniky je jen přirozeným rozšířením řady produktů Bobcat.

Díky našemu dlouhotrvajícímu závazku k inovacím jsme výrazně rozšířili naše produktové portfolio s cílem uspokojit potřeby nejen svých současných zákazníků, ale i inspirovat a umožnit novým zákazníkům překonat ty nejtěžší výzvy,“ uvedl Scott Park, generální ředitel a místopředseda představenstva Doosan Bobcat. „Díky rozšířené nabídce řešení můžeme pomoci ještě většímu počtu zákazníků zvládnout mnohem více práce.

Produkty Bobcat pro manipulaci s materiálem na veletrhu LogiMAT
Na veletrhu LogiMAT 2024 představí Bobcat svou nabídku dieselových a elektrických vysokozdvižných vozíků, dosahové vozíky typu „retrak“ a skladové techniky, jako jsou paletové vozíky a zakladače. K vidění bude také superkompaktní teleskopický manipulátor Bobcat TL25.60, který díky svým kompaktním rozměrům a výborné manévrovatelnosti umožňuje práci v úzkých prostorách, a to bez jakýchkoli kompromisů v oblasti výkonu.

Bobcat Diesel Forklift D50SC-9

Mezi produkty pro manipulaci s materiálem ve stánku Bobcat najdete:

Dieselové vysokozdvižné vozíky:
- D160S-9
- D50SC-9

Elektrické vysokozdvižné vozíky:
- B25NS
- B20X-7 Plus
- B80NS

Vysokozdvižné (dosahové) vozíky typu „Retrak“:
- BR16J-9

Skladová technika:
- BPL18S-7 ruční paletový vozík
- BPR20S-7 paletový vozík s pojezdem
- BDR13S-7 dvoupaletový zakladač
- LSM12N-7 paletový zakladač

Bobcat Telehandler TL25.60


Tyto modely jsou reprezentativní ukázkou rozsáhlého sortimentu produktů Bobcat pro logistiku a manipulaci s materiálem. Jedná se o zástupce různých produktových řad: řada dieselových vysokozdvižných vozíků s nosností od 2 do 16 tun, řada vysokozdvižných vozíků s pohonem na LPG s nosností od 2 do 7 tun a řada elektrických vysokozdvižných vozíků s nosností od 1,2 do 10 tun. Do posledně jmenovaného segmentu patří také řada tříkolových elektrických vysokozdvižných vozíků pro lehkou práci s nosností od 1,2 do 2 tun. Další produkty pro skladové práce zahrnují paletové vozíky, zakladače a „retraky“.

Značka Bobcat
Od roku 1958 pomáhá Bobcat lidem dosáhnout svých cílů. Jako přední světový výrobce kompaktních strojů je značka Bobcat hrdá na své dědictví plné inovací a pověst založenou na poskytování chytrých řešení pro nejnáročnější výzvy zákazníků. S podporou celosvětové sítě nezávislých prodejců Bobcat nabízí rozsáhlou řadu řešení pro stavebnictví, včetně nakladačů, mini rypadel, teleskopických manipulátorů, vysokozdvižných vozíků, mobilních kompresorů a elektrocentrál, traktorů, sekaček, zařízení pro renovaci trávníků, lehkých hutnicích strojů, příslušenství, nářadí, dílů a služeb. Vlastníkem značky Bobcat je společnost Doosan Bobcat, která spadá do mateřské skupiny Doosan.

O společnosti Doosan Bobcat
Doosan Bobcat je součástí skupiny Doosan Group.  Tato přední globální společnost již více než sto let hrdě slouží zákazníkům a komunitám. Doosan Bobcat sídlí ve městě Bundang v Jižní Koreji. V Dobříši v České republice má firma centrálu pro Evropu, Blízký východ a Afriku, dále je zde moderní závod včetně Inovačního centra a dalších významných provozů.

Další informace o společnosti Doosan Bobcat a jejích produktech naleznete na www.bobcat.com.