Tato lokalita se nachází v širším centru Prahy a nyní byl zahájen prodej II. etapy.

Tulipa Třebešín je úspěšný developerský projekt v Praze 3 - Žižkov, který zahajuje prodej II. etapy. Nové byty k prodeji nabízejí promyšlené dispozice 1+kk - 4+kk s balkonem, terasou nebo předzahrádkou. Možnost přikoupit parkovací stání a sklep je samozřejmostí stejně jako vysoké standardy dokončení jednotlivých nových bytů.

Residence Tulipa Třebešín se nachází na okraji vilové čtvrti v blízkosti Třebešínského a Malešického parku. Nové byty na Praze 3 představují ideální rodinné bydlení v klidné lokalitě s dostatkem zeleně a volnočasových aktivit pro Vás i Vaše ratolesti. Kompletní občanská vybavenost mimo jiné zahrnuje služby denní potřeby, nákupní možnosti, základní školu včetně anglické, gymnázium a zdravotní středisko (Poliklinika Malešice). Větší nákupy obstarávají OC Flora, Kaufland (Jarov) či Billa (Malešice).

Další výhodou nových bytů k prodeji je výborná dopravní dostupnost do centra Prahy, která je zajištěna autobusovými linkami ze zastávky přímo před projektem s napojením na stanici metra Želivského (A) a dále tramvaje číslo 5, 9, 10, 11, 13, 16 a 26, které umožňují přístup do centra Prahy během 20 min.

Pokud hledáte nový byt v příjemné lokalitě Praha 3, navštivte prodejní kancelář přímo v místě projektu Tulipa Třebešín, kde Vám nové byty a jejich okolí rádi představí.

Tulipa Třebešín II - nové byty Praha 3
K Červenému dvoru, Praha 3, Žižkov

Dispozice (od-do)                 1+kk - 4+kk
Cena včetně DPH (od-do)    2 041 875 Kč - 7 801 806 Kč
Energetický štítek                 B
Dokončení                            léto 2018
Web projektu                        www.bydleni-trebesin.cz