Jeho rozměry jsou 220 × 150 mm. Výrobek je vybaven elektronickým senzorem, který rozpozná osobu blížící se k toaletě a na základě toho se skleněná deska rozsvítí. Na tlačítku je možné nastavit různé časové intervaly a funkce podle individuálních potřeb zákazníka. Elektronika je napájena transformátorem regulujícím síťové napětí na 12 V. TECElux Mini má také výhodu v tom, že ho můžete společně s použitím instalačního rámečku nainstalovat do jedné roviny se zdí. Tím TECElux Mini krásně zapadne do architektury koupelny. Viditelná zůstává pouze skleněná deska
z bezpečnostního skla, kterou si můžete vybrat buď bílou, nebo černou. Toto luxusní tlačítko zajišťuje lepší hygienu na toaletě a také snadnější úklid kolem toalety.

Jestliže jste si oblíbili naše tlačítka TECEsquare z nerezové oceli, máme pro Vás také novinku. Jistě už víte, že jsme toto tlačítko vylepšili a vznikla tak nová verze ovládacího tlačítka TECEsquare II, která je o něco menší, než předchozí verze. Výhodou u nového modelu je především to, že při instalaci není potřeba instalační rámeček, jako tomu bylo u staršího typu tlačítka. Díky tomu se tlačítko instaluje jednodušším způsobem. Tak jako v minulosti je nerezové tlačítko v nabídce v broušeném nebo leském chromu a v bílém provedení. Novinkou roku 2016 je nová barva – matná černá. Díky jasně strukturovanému povrchu a velice plochému řešení působí tlačítko čistě a zároveň velice elegantně.

Oblíbeným tlačítkem, které patří stále k novinkám je plastové ovládací tlačítko TECEnow. S TECEnow společnost ukazuje, že je možné mít krásný design na všech tržních úrovních a nejen v nejvyšším sektoru.

Vznik ovládacího tlačítka TECEnow je podpořen vysokou oblibou hranatých tvarů. TECE využilo svých zkušeností z předchozích let a přináší svým zákazníkům ovládací tlačítko, které svou konstrukcí splňuje nejnáročnější měřítka kvality důležité pro dlouhodobé a bezproblémové fungování
a samozřejmě elegantní a decentní vzhled. Jednoduchý tenký obdélník s dvoumnožstevním splachováním zdobí zdi nad WC keramikou. Tloušťka tlačítka je pouhých 5 mm, čímž mechanické ovládací tlačítko krásně splyne s obklady. I když tento designový kousek působí draze, opak je pravdou.
Díky speciálnímu instalačnímu rámečku je také možné tlačítko zapustit přímo do obkladu. TECEnow je k dispozici v černé a bílé barvě a dále ve variantě matného nebo lesklého chromovaného plastu. Rozměry tlačítka jsou 220 x 150 mm a hodí se opravdu do každé koupelny. S tímto tlačítkem bude Vaše koupelna elegantní a moderní, navíc za příznivou cenu.

Pro lepší představu vyzkoušejte náš online konfigurátor ovládacích tlačítek http://www.tece.de/cz/konfigurator_bplatten/index.php?openTarget= a uvidíte, jak bude zvolené tlačítko vypadat právě ve Vaší koupelně!