Jde o precizní dvojnásobnou povrchovou úpravu kvalitního probarveného betonu, jejíž zásluhou dostává střešní taška ještě větší vitalitu. Ta se projevuje zejména exterémně dlouhou životností tašky, její vodotěsností a mrazuvzdorností.

Nová střešní taška Synus EVO v sobě spojuje výhody žádané krytiny Synus, umocněné právě vzpomínanou velmi důkladnou povrchovou úpravou. Zaujme svým jedinečným vlnitým profilem, který připomíná sinusoidu, a nízkou hmotností představuje ideální řešení hlavně pro rekonstrukce starších domů. Zásluhou svého elegantního tvaru však může být zajímavou volbou také pro novostavby. Dostupná je tato krytina ve čtyřech barevných vyhotoveních – korall (cihlově červená), merlot (višňově červená), mocca (hnědá) a carbon (černá).
Jinou výjimečností sortimentu Terran je Zenit EVO, plochá střešní taška, která je stavebníkům k dispozici dokonce v pěti různých vyhotoveních. Jde o velmi moderní a žádanou krytinu. Doslova šperkem každé střechy má ambice se stát zejména typ Břidlice, povrchem imitující přírodní kámen.

www.mediterran.cz