Popis výrobku:
Celoskleněné dveře PROMAGLAS®-F1 jsou určeny do interiérů budov v místech, kde je třeba splnit architektonické požadavky - maximální průhlednost a estetika, a zároveň požadavky na požární bezpečnost.

Jedná se o designový unikát v oboru požární bezpečnosti staveb - dveře mají křídlo tvořené pouze jednou tabulí čirého protipožárního skla PROMAGLAS® a nerezovým kováním zcela bez nosného rámu.

Výrobek tohoto typu je již dlouho znám a používán v nepožárním provedení. Naše firma jej však jako první v ČR, a také v Evropě, uvedla na trh v provedení s požární odolností.

Dveře jsou certifikovány pro požární odolnost EI30/EW45 DP1. Provedení dveří může být jednokřídlé nebo dvoukřídlé při zajištění velkých rozměrů - až 2436 × 2668 mm. Také je možné dodat dveře se samozavíračem.

„Vzhledem k unikátnosti dveří PROMAGLAS®-F1 jsme je přihlásili do soutěže Zlatá medaile IBF 2012. Byli jsme přesvědčeni o tom, že dveře PROMAGLAS®-F1 jsou výrobkem, který má své kvality a přednosti a má šance na úspěch. Výrobek jsme zařadili do kategorie „Design“, protože právě designéři a architekti mohou ocenit přínos tohoto výrobku na trhu“ komentoval výsledek Ing. Vilém Stanke, technický zástupce firmy Promat s.r.o.

www.promatpraha.cz