Společnost Zeppelin CZ slaví letos již padesát let oficiálního zastoupení výrobce stavební a důlní techniky Caterpillar na českém trhu. I v úplných počátcích, kdy tehdy ještě československé zastoupení čítalo dohromady jen několik málo zaměstnanců, byla rychlá distribuce náhradních dílů jednou z priorit společnosti.

Abychom dokázali dodávat díly do 24 hodin od objednání, využívali jsme to nejlepší, co bylo k dispozici - tehdy to byl telex. Požadovaný náhradní díl potom cestoval z belgického skladu v případě potřeby i letecky, aby byl u zákazníka co nejrychleji a práce se tak nezastavila. Sledovali jsme servisní historii stroje, ke každému stroji vedeme podrobné záznamy o jeho údržbě a opravách.

Doba pokročila, priority však zůstávají. Stále se snažíme zákazníkům poskytnout ten nejlepší možný servis. A stále k tomu používáme to nejmodernější technologie, jaké jsou k dispozici. Telex je již dávno minulostí, je tu internet.


MujStroj.cz

Abychom našim zákazníkům usnadnili práci, rozhodli jsme se všechny nástroje, které používají pro on-line správu svých strojů Cat, sloučit pod jedinou webovou adresu. Tou adresou je MujStroj.cz. Nový portál zajistí našim zákazníkům, že jejich stroje budou mít vždy to, co potřebují. Přehled o svých strojích Cat i nákup náhradních dílů, nástroje PartsCat.com, MyCat.com i VisionLink, to vše nyní najdete snadno na jediné webové adrese – www.mujstroj.zeppelin.cz. Bez zbytečných komplikací, rychle a přehledně.

 

Sledování stroje

Díky portálu MyCat.com mají naši zákazníci přehled o výkonech, efektivitě i nákladech svých strojů. Mohou sledovat jejich práci přímo z kanceláře, sebraná data přehledně seřazená mají k dispozici odkudkoli a to i díky mobilní aplikaci. Přehled o stroji díky MyCat.com získávají zákazníci k vybraným strojům zdarma.

 

Pro náročnější uživatele je tu nástroj VisionLink, díky kterému mohou naši zákazníci snadno získat podrobnější přehled o celé své flotile a to v reálném čase. Stroj může hlásit až každých deset minut svou polohu, stav, pracovní vytížení, spotřebu paliva a další parametry důležité pro efektivní nasazení techniky na pracovišti.

 

Náhradní díly on-line

Zákazníci Zeppelin CZ již dnes využívají možnost objednání dílů online pomocí našeho Partstore z pohodlí kanceláře nebo přímo z pracoviště. Nyní se Partstore mění na PartsCat.com. Objednání náhradních dílů pro stroje Cat přes internet tak bude díky vylepšenému webu ještě snadnější a přehlednější. PartsCat.com je celosvětový systém objednávání dílů Cat. A oproti předchozí verzi s ním získáte celou řadu výhod.

- Systém optimalizovaný i pro mobilní zařízení, potřebné díly tak pohodlně najdete okamžitě, ať už jste kdekoli.
- Vylepšili jsme vyhledávání, potřebný náhradní díl se všemi užitečnými údaji nyní najdete hravě, PartsCat.com vám pomůže dohledat ty správné díly pro váš konkrétní stroj Cat, vyhledávat lze i podle čísla dílu.
- Systém dokáže nabídnout i údržbové sady pro plánovaný servis.
- Abyste měli úplnou jistotu, všechny položky jsou opatřeny podrobným technickým popisem i fotografií příslušného dílu.