Slavnostní a dlouho očekávané akce se účastnila řada osobností a důležitých partnerů. Téměř tři stovky hostů byly nadšeny z prohlídky showroomu a vesměs mluvily o novém HANÁK FORU jako o nejluxusnějším obchodním domě s nábytkem a dveřmi v České republice, který nebude mít hned tak konkurenci.

Zásadní novinkou HANÁK FORA je v podstatě už samotný koncept výstavky výrobků. Ten probíhá v souladu s INTERIOR CONCEPTEM a s probíhajícím redesignem prodejní sítě HANÁK. To znamená prezentaci nábytku a dveří v jednotlivých ukázkových bytech různých dispozic a velikostí. Návštěvník si tak může názorně představit svůj nový interiér vybavený kompletně od značky HANÁK a plně pochopí jednoznačné výhody výběru značky HANÁK, tedy možnost sladit interiérové vybavení jak v designu, tak především v kvalitě výrobků. V novém HANÁK FORU je k vidění 10 prémiových interiérů a další sladěné ukázky moderního designového bydlení.

Interiérové centrum Hanák Forum nabízí vybavení interiérů, kuchyní a koupelen



V úvodu večera zaznělo několik milých proslovů. Jeden z nejzásadnějších pronesl vzácný host, pan architekt David Vávra, který se značkou HANÁK několikrát spolupracoval a zná ji od samých počátků. Mohl tak svým nezávislým pohledem a vlastním slovem okomentovat působení firmy HANÁK NÁBYTEK. Dalším výrazným hostem byl pan Tony Battah, majitel společnosti HANS KRUG, která zastupuje značku HANÁK ve Spojených státech amerických. I ten popsal velmi osobitě důvody, proč si v Evropě, resp. v České republice, vybral pro spolupráci právě značku HANÁK, se kterou je v USA velmi úspěšný. Provozuje 3 showroomy na prestižních adresách (New York, Charlotte a Boca) a spolupracuje s dalšími dealery.

Proběhlo také osobní poděkování panu Stanislavu Hanákovi staršímu, který si vzal celý časově i organizačně náročný projekt rekonstrukce HANÁK FORA na starost a ve svých 75 letech dokázal tento projekt bravurně zvládnout do dnešního skvělého výsledku. Před slavnostním přestřižením pásky byla všem hostům představena i Veronika Hanáková, dcera Stanislava Hanáka mladšího, která je od léta nejmladší posilou v rodinném podniku a reprezentuje už čtvrtou generaci rodiny Hanáků, která se zapisuje do historie firmy.