Hliníkové vchodové dveře, které dodává firma Jimi Tore, jsou testovány na odolnost proti vloupání dle normy DIN EN 1627 – RC2. Policie nabádá k používání RC2 dveří pro ochranu proti vloupání, protože tato zkouška potvrzuje, že se v celé konstrukci u dveřního křídla, dveřní výplně, skla, dveřního rámu, zámku a kování nevyskytují žádná slabá místa.

Všechny nabízené vchodové dveře a také integrované boční části disponují na vnější straně kvalitním 9,5 mm silným P4A vrstveným bezpečnostním prosklením. Testované hodnoty jen potvrzují kvalitní zpracování všech detailů výrobku, kde za povšimnutí stojí oboustranné překrytí dveřního křídla, výplň z hliníku, tloušťka profilu až 3 mm, tříbodový zámek, tři dveřní závěsy proti vysazení, pojistné čepy v horní a také spodní části proti vypáčení dveřního křídla a další bezpečnostní prvky.

Tuto výbavu lze spolu s kulatou zámkovou rozetou z nerezové oceli s nouzovou a bezpečnostní funkcí (možné odemknutí přesto, že je zevnitř zastrčen klíč) doplnit čtečkou otisků prstů, která nabízí spolehlivý biometrický kontrolovaný přístupový systém.

Takto otevřete dveře i bez klíče nebo elektronické přístupové karty a vícebodový automatický zámek zajistí bezpečnost proti nezvaným hostům. Systém dovoluje správu přístupů pro 50 - 80 osob s možností cíleně mazat jednotlivé přístupy bez přítomnosti konkrétního uživatele.

Všechna špičková bezpečnostní opatření nic neubírají z nadčasového designu více než 50 typů těchto vchodových dveří v několika trendových RAL barvách, jejichž estetickou působivost podtrhují nerezové prvky a zasklení v několika strukturách skla.

Uživatelům pak už nezbývá nic jiného, než k tomuto promyšlenému výrobku vybudovat odpovídající dům.

JIMI TORE s.r.o.
Altýře 3258/1B, 797 01 Kroměříž
Tel.: 573 335 480
www.jimi-tore.cz