Tak kupříkladu zatímco ještě před přibližně dvaceti lety si svou koupelnu bez vany uměl představit jen málokdo, dnes je pomaličku za základ osobní hygieny v koupelně považován sprchový kout.

Důvody jsou nasnadě. Rychlé a pohotové provedení koupele s minimální spotřebou vody nám šetří nejen čas, ale i peníze. Navíc díky moderním technologiím lze sprchový kout snadno zhotovit i v bezbariérovém provedení, což ještě více usnadňuje naši každodenní očistu a činí ji pohodlnější a bezpečnější.

Široký sortiment sprchových koutů všech cenových kategorií a tvarů nabízí společnost GC koupelny. Je jen na vás, zda-li si vyberete sprchové dveře čtvrtkruhové posuvné či otevírací, nebo dáte přednost čtvercovému provedení s bočním vstupem. Rozmyslet si můžete i to, zda pro kouty zvolíte hlubokou nebo naopak extra plochou vaničku.

Velmi důležitým hlediskem, které hraje významnou roli v konečné kvalitě provedení sprchového koutu, jsou použité materiály. Zde, ať již jde o masívní rámové kouty, polorámové provedení, či bezrámové řešení, pro zasklení, panty, rámy i vaničku musí být použity komponenty té nejvyšší kvality.

Jen v takovém případě je zaručen dlouhodobě bezvadný vzhled sprchového koutu i snadná údržba sprchové zástěny včetně její ochrany před usazováním vodního kamene.

Značkové sprchové kouty a zástěny, které jsou dostupné v odborných koupelnových studiích společnosti GC koupelny respektují jak požadavky na kvalitu, tak i moderní vzhled. Dostupná je také jejich cena. Z ucelené řady sprchových koutů si vyberou jak zájemci o rekonstrukci koupelny v menším panelákovém bytě, tak i nároční stavitelé nadstandardních rodinných domů.

Dnes bychom Vám rádi doporučili designově pěknou a cenově příznivou sérii sprchových koutů s názvem BANKONFORT EXPRESS. Jejich kvalitou jsme byli skutečně velmi překvapeni!

BANKONFORT EXPRESS
Série sprchových koutů BANKONFORT EXPRESS značky Hüppe nabízí celou šíři možností řešení vstupů. Částečně orámované segmenty s pravým nebo umělým sklem a konkávně tvarovaným madlem tvoří jejich charakteristické rysy a mimořádně lehký chod pojezdů posuvných dveří je činí vysoce komfortními. S přihlédnutím k ceně není důvod s jejich koupí otálet!

Široká škála možností řešení vstupu do sprchového koutu
Při výběru je důležité promyslet, kam se budou dveře otevírat a odkud budeme do sprchového koutu vstupovat. Série křídlových a posuvných dveří sprchového koutu BANKONFORT EXPRESS nabízí celou šíři možností řešení vstupů, které se osvědčily v praxi. Doporučujeme je kombinovat s vaničkami NOVANO, FIJI a GOCEK z dalšího nabídkového sortimentu GC koupelen.

Snadné čištění a lehké a tiché magnetické zavírání
Vaší pozornosti by neměla uniknout ani lehkost otevírání dveří, hlučnost a kvalita těsnění. Dveře sprchových koutů BANKONFORT EXPRESS jsou za tímto účelem opatřeny kuličkovými pojezdy, které lze jednoduše vyháknout pro snadné čištění a mají také osvědčené tiché magnetické zavírání. Mimořádně lehký chod pojezdů posuvných dveří je činí vysoce komfortními nezaměnitelnými.

Speciální povrchová úprava NON-PLAQUE pro snadnou údržbu !
Podcenit bychom rozhodně neměli ani speciální povrchovou úpravu dveří odpuzující kapky vody a usazování vodního kamene, železa i minerálů z vody. Všechny sprchové kouty této série v pravém skle jsou již v základu opatřeny povrchovou úpravou NON–PLAQUE. Ta umožňuje snadnou údržbu skla a zachovává dokonalý lesk sprchového koutu po celou dobu jeho životnosti.

Ivo Románek