V rámci svých konceptů, které zahrnují vanu, umyvadla, nábytek a další příslušenství a které tak představují ucelené a designově sladěné řešení pro celou koupelnu, nyní přichází s novými barevnými odstíny nábytku. Nyní si můžete k vaně a umyvadlu pořídit nábytek v barevném provedení lesklá bílá, bříza nebo Strip Onyx.

„Společnost RAVAK prodává nábytek od roku 2009 a od začátku si ho zákazníci velmi oblíbili. Má totiž moderní design, kvalitní impregnaci proti vlhkosti a v rámci konceptů vždy dokonale tvarově ladí s vanou i umyvadlem,“ uvedl Pavel Heral, marketingový manažer RAVAK, a.s. „Doposud jsme nábytek nabízeli hlavně v provedení bříza. Vloni jsme slavili úspěch s nábytkem Classic v provedení Strip Onyx a letos zákazníkům přinášíme bílý nábytek ve vysokém lesku. Tato barva je podle našich zjištění mezi zákazníky také stále velmi vyhledávaná,“ dodal Pavel Heral.

Zákazníci si nábytek RAVAK oblíbili zejména pro jeho praktické provedení a kvalitní zpracování. Nabízí totiž chytře řešený úložný a dokládací prostor, takže s ním budete mít v koupelně vše potřebné vždy po ruce. Všechny skříňky jsou vybaveny tlumiči Blum, pojezdy Hettich a panty s dorazem Salice. Ty zajišťují bezproblémové otevírání a zavírání dvířek po celou dobu životnosti nábytku. Nábytek je navíc opatřen speciální impregnací, takže je vhodný i do extrémně vlhkého prostředí v koupelně. A nemusíte se bát ani mytí mokrým hadrem.

Původně byl nábytek RAVAK nabízen v barevné kombinaci lesklá bílá dvířka a korpusy v barvě bříza. V roce 2010 byl představen nábytek Classic a jeho provedení lesklá bílá dvířka a korpus v barvě Strip Onyx sklidil velký úspěch. Proto byla tato barevná kombinace rozšířena na celý sortiment. Nyní RAVAK přichází s další barevnou kombinací – lesklá bílá dvířka a lesklé bílé korpusy. „Z našich zjištění vyplývá, že bílý nábytek se stále těší velké oblibě. Je to dáno především tím, že je v tomto provedení snadno kombinovatelný i se stávajícím vybavením v koupelně. Na rozdíl od mnohých jiných ale nabízíme bílý nábytek ve vysokém lesku, takže koupelna s ním bude skutečně zářit,“ doplnil Pavel Heral.
Nábytek je nabízen samostatně, ale i v rámci konceptů RAVAK. Koncepty představují ucelené řešení pro koupelnu a zahrnují vanu, umyvadlo, nábytek, vanové zástěny a další příslušenství. V rámci konceptů je vše designově sladěno a v koupelně tak tvoří dokonale sladěný celek.
Nábytek RAVAK zahrnuje skříňky pod umyvadlo, závěsné skříňky, zrcadla a vysoké sloupy. Nábytek je nabízen v cenách od 3 290,- Kč.