Čeští zákazníci přijali zejména hliníkové dveře velmi kladně. Zákazníci navíc mohou využít i praktický konfigurátor, s jehož pomocí si dveře sami navrhnou a tím si usnadní volbu ideálního vzoru pro svůj domov. Fotografie referenčních staveb si můžete prohlédnout zde. Více informací o značce a jejích produktech naleznete na webových stránkách www.aluhaus.cz.

Vstupní dveře jsou vizitkou každého domu. Vhodně zvolené dveře zdůrazňují styl budovy a zvou hosty, aby překročili práh. V nabídce Aluhaus jsou k dostání v bohatém výběru dezénů vnější dveře s moderním vzhledem. Všechny výrobky Aluhaus mají nezávisle na výplni, která je v nich použita, součinitel prostupu tepla na úrovni Ud ≤0,8 W/m²K, což umožňuje jejich používání v pasivních budovách.

„Dnešní zákazníci častěji než kdykoliv předtím hledají řešení spořící energie. Energoúsporné stavebnictví získává v celé Evropě na významu – díky němu totiž můžeme snižovat náklady na provoz domů a bytů. Tyto tendence však nutně nemusejí znamenat, že bychom se měli vzdát vysněného projektu domu s krásným a originálním vchodem. Značka Aluhaus byla vytvořena právě proto, aby umožnila realizovat i ten nejodvážnější design, a přitom dodržet požadované tepelně-izolační vlastnosti,“ říká Juraj Koudela, obchodní ředitel společnosti OKNOPLAST.

Vstupní dveře Aluhaus jsou k dostání ve čtyřech základních modelech, z nichž každý je dostupná v mnoha verzích. Liší se mimo jiné typem dekoračních aplikací a tvarem madel.

  • V modelu Elite jsou ve speciálních, v plechu vyřezaných otvorech vytvořeny minimalistické aplikace vyrobené z nerezové oceli.

  • Zvláštním znamením dveří Elite Frame je elegantní černý rámeček kolem skleněných dekorací, který vytváří v oblasti vstupu jedinečné kouzlo.

  • Řada Simple spojuje jednoduchost a eleganci – moderní panely jsou obohaceny o vypouklé eloxované intarzie v barvě INOX.

  • Dveře Flat vytvořené z designových panelů a ve spojení s bočními světlíky s pískovanými skly jsou výjimečnou vizitkou domu. Sklo zde otevírá interiér zvláštní světelné hře.

Dveře Aluhaus jsou k dostání v široké paletě barev RAL a odstínů se vzhledem dřeva. Snadno se také dají sladit s odstínem oken z nabídky OKNOPLAST. Dýha se nanáší technologií Decoral, která umožňuje vytvoření letokruhů, což výrazně zvyšuje estetickou úroveň dveří. Důležitým prvkem systému je také překrytí vnitřních částí dveří, které jsou vidět teprve při otevření dveřního křídla, dýhou. Díky tomu dveře vypadají elegantně v každé poloze křídla.

Aluhaus má ve své nabídce také velký výběr konstrukcí zimních zahrad. Zimní zahrada dává budově lehkost a vytváří velké možnosti aranžování – můžeme ji proměnit na v zeleni ponořené místo k relaxování nebo na sluncem zalitý obývací pokoj. Barva a tvar zimní zahrady závisí hlavně na nápaditosti majitele. Aluhaus má ve své nabídce konstrukce, které umožňují uskutečnit i ty nejvíce avantgardní projekty.