Za dobu svého ­působení si získala pevnou pozici mezi výrobci automatismů, kteří zde působí. Na hlavní příčiny úspěchu jsme se zeptali paní Ivany ­Čermákové, ředitelky české pobočky.

Úspěch společnosti se skládá z mnoha segmentů. V první řadě je to kvalita a spolehlivost výrobků. Neméně důležitým je ovšem také servis a péče o zákazníka, na kterého obracíme veškerou svou pozornost. Snažíme se přizpůsobit našim zákazníkům celý chod pobočky. Vše začíná rychlostí vyřizování objednávek. Po celé ČR dodáváme zboží do 24 hodin a to díky výborně zásobenému skladu, ve kterém jsou k dispozici i náhradní díly. Tato rychlost vyřizování dodávek zboží umožňuje našim klientům větší flexibilitu. V oblasti přepravy spolupracujeme s výborným partnerem, který pro naše klienty převáží také nadrozměrné kusy v délce 6 m a to i v malém množství.

Další významnou podporou je hotline s technickým oddělením. Pokud má klient během montáže pohonů jakékoliv dotazy, je mu k dispozici technik, který je schopen krok po kroku navést při nastavování řídící jednotky a seřízení pohonu. Této služby naši klienti velmi hojně využívají, zkracuje se tak doba montáže a koncovému zákazníkovi tak garantují, že předají namontované pohony výborně seřízené.

Aby ovšem k dotazům docházelo co nejméně, pořádáme zdarma pro naše odběratele technické individuální kurzy v místě našeho sídla. Tyto kurzy jsou velkou pomocí především odběratelům, kteří s pohony Benincaʹ začínají. A protože za vším jsou lidé, ráda bych nyní představila svůj tým. Naši klienti se setkávají hlavně s obchodními zástupci a to s panem Šimou, který má na starosti oblast Moravy a Prahu. V Čechách operuje pan Vorovka. Dalšími důležitými osobami jsou paní Moravcová, která se stará o administrativní zázemí a pan Lebeda, hlavní technik.


BENINCA´CS s.r.o.
Poděbradská 56/186, 190 00 Praha 9 - Hloubětín
tel.: 281 868 814, fax: 266 107 293
e-mail: info@beninca.com, www.beninca.cz